Kuva
Printit tapahtumiin ja messuille | Plusprint.fi
Printit tapahtumiin ja messuille | Plusprint.fi
30.6.2022 16:59

Kesätapahtumien printit mahdollistavat onnistuneen festarin | Plusprint.fi

Vastaamme vuosittain usean ison tapahtuman printeistä ja asennuksien organisoinnista. Melko pienetkin tapahtumat vaativat paljon printtiä, sillä ihmisiä pitää opastaa, hintoja pitää olla esillä, selkeitä maamerkkejä, yhteistyökumppanit haluavat näyttävästi esille ja vielä kerran se opastus. Nimittäin koskaan ei ole liikaa opasteita!

Moni tapahtumajärjestäjä luottaa Plusprintiin, sillä homman tiedetään toimivan. Printtien hallinnointi, tuotanto ja toimitus tapahtuu yhdeltä luukulta ja projekteilla on aina nimetty vastaava. Näin ollen organisointi on helppoa ja tieto liikkuu kevyesti. Printtien tuotanto taas vaatii kokemusta, sillä nopealla aikataululla tuotetut printit pitää aikatauluttaa oikein ja esimerkiksi rakenteiden turvallisuudesta ei voida tinkiä. 

Taitaja-tapahtuma oli laajuudeltaan valtava

Taitaja2022-tapahtuma, joka keräsi Porin Isomäkeen kymmeniä tuhansia ihmisiä. Tuotimme tapahtumaan kaikki printit kaulapasseista aina monikymmenmetrisiin banderolleihin. Kilpailualue oli valtava ja kattoi kolme isoa aluetta. Opastus piti hoitaa melko pitkältä matkalta ja todella laajalle alueelle. Lisäksi kilpailulajeja oli noin 50 ja jokaiseen lajiin tehtiin lajikyltit, sponsorikyltit ja muuta printtiä. Lavalla nähtiin muun muassa valtavat puiset kirjaimet, jotka suunniteltiin kestämään aikaa ekologisuuden hengessä. Samaa rakennelmaa käytetään vuonna 2023 Espoossa, sillä rakenteeseen suunniteltiin vaihtonumerot. Printtejä tehtiin lopulta tuhansia ja asennusten sekä logistiikan organisointi hoidettiin yhteistyössä Taitaja-tiimin kanssa. Tapahtuma onnistui upeasti ja keräsi kiitosta ja ihailua kävijöiltä. 

Kuva
Logokirjaimet suunniteltuna | Plusprint.fi

Suomen suuri festivaali tarvitsee paljon printtiä

Perinteinen Pori Jazz-tapahtuma on kävijämäärältään Suomen suurin festivaali. Kokonaiskävijämäärä on vuosittain yli 300 000, joten suuri ihmismäärä luo myös paljon vastuuta. Printit ovat suuri osa opastusta ja organisaatiolle tärkeän visuaalisen ilmeen ulostuontia. Lavakankaat, telttojen somistus ja ympäri kaupunkia näkyvä jazz-kulttuuri ilmentyvät usein printin avulla, jossa me olemme Pori Jazzin apuna. Printeissä korostuu laatu ja värit, mutta ennen kaikkea tapahtuman printtien tuottaminen vaatii raudanlujaa organisointikykyä. Aikataulut ovat tiukkoja ja yllätyksiä tulee aina, joten kyky ratkaista ongelmat, on painoyhteistyökumppanille erittäin tärkeää. Siinä me olemme rautaisia ammattilaisia. 

Kuva

Jos tarpeenasi on tapahtumaprinttien tuottaja, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua alusta loppuun ja huolehdimme, että printeistä ei tarvitse stressata, sillä tapahtumajärjestäjällä on muitakin huolenaiheita. 

Plusprint on ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi
8.6.2022

Ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi

Ekologisista valinnoistaan tuttu painotalomme on nyt myös sertifioinut osaamisensa Ekokompassin avulla. Näin ollen kehityksen seuranta on helpompaa ja myös asiakkaamme saavat sertifioitua palvelua.

Messuosaston suunnittelu | Plusprint.fi
28.3.2022

Messuosaston suunnittelun ABC | Plusprint.fi

Messuja saa taas järjestää ja toimivan messuosaston suunnittelu on monella nyt ajankohtaista. Helpoimmalla pääset, kun annat meidän hoitaa osastosi suunnittelun. Katso vinkit miten onnistut varmasti messuilla!

Banderolli yritykselle | Plusprint.fi
7.3.2022

Banderollit ja kyltit asennettuna | Plusprint.fi

Kevät ja kesä ovat parasta aikaa päivittää yrityksesi banderollit, logokyltit ja tienvarsimainokset kuntoon. Hoidamme suunnittelun alusta loppuun ja nyt kevään huipputarjouksena suunnittelu maksutta kaikkiin suurkuvatuotteisiin!

Ikkunoiden tummennukset | Plusprint.fi
7.3.2022

Ikkunakalvotukset toimistoihin | Plusprint.fi

Ikkunakalvotukset luovat yksityisyyttä, parantavat työmuokavuutta ja tekevät toimistoympäristöstä tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden. Katso millaisia vaihtoehtoja on tarjolla!

Vaalimainosten painatus | Plusprint.fi
7.4.2021

Vaalimateriaalin painatus | Plusprint.fi

Vaalimainosten painatus kätevästi yhdeltä luukulta! Katso kattava valikoimamme ja tilaa vaalimainokset kätevästi Plusprintista. Autamme sinua onnistumaan!

100% suomalainen
10.3.2021

Miksi suomalaisuus on niin tärkeää? | Plusprint.fi

Suomalaisen työn arvostus on kasvanut merkittävästi korona-aikana. Ihmiset ovat havahtuneet käyttämään enemmän kotimaisia palveluja, joilla on mittava työllistävä vaikutus. Kuinka suuri merkitys yhteiskunnalle sillä oikein on? Lue lisää blogistamme!