Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Lehdet

Lehti on henkilökohtainen viestinnän väline, jota arvostetaan asiakkaiden keskuudessa. Meiltä saat myös pienet erät ja tarvittaessa postitamme lehdet puolestasi. Saat meiltä myös taittopalvelua edullisesti, eli valmistamme lehden painoaineiston yleensä muutamassa tunnissa. Voit valita stiftatun, kierresidotun tai liimanidotun lehden.

Järjestölehdet

Suomalaiset ovat ahkeria ammatti- ja järjestölehtien lukijoita. Luo juuri oikeaa asiakaskuntaa puhuttelevat järjestölehdet kanssamme, viimeistelemme ne tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi.

Asiakaslehdet

Asiakaslehdellä viestit asiakkaillesi henkilökohtaisesti. Asiakaslehtiä arvostetaan asiakkaiden keskuudessa ja yleensä hyvät julkaisut tarjoavat mielenkiintoisia näkökulmia asiantuntijatekstien sekä asiakas-casejen muodossa. Mieti siis tarkkaan kohdistettu sisältö asiakkaillesi ja me hoidamme loput.

Tapahtumaoppaat

Teemme tapahtumiisi erittäin tyylikkäät ja helposti luettavat tapahtumaoppaat.

Tuotekuvastot

Tuotekuvastot ovat erittäin tärkeitä viestinnän välineitä. Hyvä tuotekuvasto kestää selailua ja on ulkoasultaan tyylikäs, selkeä ja helppolukuinen. Sillä kerrot asiakkaallesi, mitä kaikkea sinulla on tarjota.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous