Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Messut, festivaalit ja tapahtumat

Plusprintistä saat messuille ja erilaisiin tapahtumiin kaikki tarvitsemasi näkyvyyselementit. Toimitamme näkyvyysmateriaaleja useille festivaaleille, yleisötapahtumiin ja messuosastoille nopeallakin aikataululla. Hoidamme projektit aina alusta loppuun ja osoitamme jokaiseen tapahtumaprojektiin yhteyshenkilön, joka vastaa tarvittaessa myös näkyvyystuotteiden asennuksista ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaneiden kanssa. Kun olet lähdössä messuille, kysy tarjous avaimet käteen -paketista meiltä!

Messukassit

Messuilla on jos jonkinlaista jaettavaa ja omat tuotteet onkin syytä pakata näyttävään tuotekassiin, jonka avulla yrityksesi näkyy messukäytävillä päivästä toiseen. Meiltä saat messuille kangaskassit sekä paperikassit.

Messupöydät

Meiltä saat laadukkaat Expolincin messupöydät, jotka kestävät vuodesta toiseen. Printeillä tiski tai pöytä saadaan kustomoitua upeaksi markkinointivälineeksi. Valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla messuosastostasi saadaan rakennettua juuri halutun kaltainen.

Messuseinät

Plusprintistä saat upeat Expolincin messuseinät, joiden avulla osastosi erottuu taatusti edukseen. Tyylikkäillä printeillä viimeistelty seinä kestää hyvin kovaakin käyttöä. Myös edulliset PVC-messuseinäkkeet nopealla toimituksella.

Roll-upit

Monia erilaisia vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Kaikissa roll-upeissamme yhdistyy laadukas painojälki ja tarkkaan valittu mekanismi. Roll-upeissa nimittäin on eroja, joten kannattaa kysyä apua asiantuntijoiltamme!

Tutustu tarkemmin >>

Esitetelineet

Huippulaadukkaat esitetelineet elinikäisellä takuulla varustettuna. Tyylikkäät telineet taittuvat pieneen tilaan ja ovat kevyitä kuljettaa mukana mihin tahansa menetkin.

Suurkuvat

Mainoskyltit, -kankaat ja -muovit messuille ja muihin tapahtumiin saat nopealla toimituksella Plusprintistä. Vaihtoehtoja on runsaasti ja autamme sinua aina suunnittelussa, jotta paikkaan kuin paikkaan löydetään juuri oikeanlainen näkyvyyselementti. 

Tutustu tarkemmin >>

Tapahtumarannekkeet

Erilaiset rannekkeet festareille ja muihin yleisötapahtumiin saat edullisesti Plusprintistä. Muovirannekkeet ja paperirannekkeet ovat kustannustehokas ratkaisu ja tuotteisiin saa upean neliväripainatuksen.

Kuponkivihkot ja pääsyliput

Kupongit ja pääsyliput tapahtumiisi saat edullisesti Plusprintistä. Kustannustehokkaat kupongit saat blokkiliimauksella, repäisynauhalla tai irtonaisina.

Tapahtumapassit

Tapahtumapassit ja henkilökortit tapahtumiisi edullisesti ja laadukkailla materiaaleilla. Passeja saatavilla sekä säänkestävänä että sisäkäyttöön soveltuvina. Myös kaulanauhat ja kotelot saatavilla edullisesti.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous