Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Messuseinät

Plusprintistä saat upeat Expolincin messuseinät, joiden avulla osastosi erottuu taatusti edukseen. Elinikäinen takuu ja korkea viimeistelyn taso antavat messuosastollesi sen tarvitseman tyylikkään ja yksilöllisen ilmeen. Plusprintin upeilla printeillä viimeistelty seinä kestää hyvin kovaakin käyttöä. Saat meiltä niin myös kankaat, roll-upit, kyltit ja muut tarvikkeet messuille ja tapahtumiin.

Pop Up Magnetic kuvaseinät

Näyttävien messuosastojen rakentaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Elinikäisen takuun omaavat Expolincin messuseinäkkeet ovat varma valinta, kun haluat yhdistää tyylin ja laadun. Yhdistele runkoja ilman rajoituksia ja rakenna oma ainutlaatuinen kokonaisuus eri korkuisina suorina – tai kaarevina seinämalleina. Et tarvitse työkaluja ja runkojen pysyessä itsestään pystyssä. Tarjolla useampi paketti eri kokonaisuuksilla.

Soft Image kuvaseinät

Vaivattomuutta ja näyttävyyttä messuille kangasseinäkkeillä, jotka on helppo pystyttää. Soft Image antaa mahdollisuuden koota useita metrejä leveän kuvaseinän alta aikayksikön. Kangas säilytetään ja sitä kuljetetaan mekanismiin kiinnitettynä. Kuljettaminen on helppoa, koska järjestelmä on todella kevyt.

Fabric kuvaseinä

Fabric on valintasi, kun haluat rakentaa todella näyttävän kuvaseinän kankaasta. Fabric System –kuvaseinällä annat vahvan vaikutelman: voit vaihtaa takaseinän kokoa, muotoa ja korkeutta. Saatavilla suorat ja kaarevat profiilit tai näiden yhdistelmä. Voit käyttää järjestelmää vuosikausia kuvaa vaihtamalla.

PVC Messuseinäkkeet

PVC messuseinäkkeet ovat edullinen vaihtoehto, kun halutaan näyttäviäkin kokonaisuuksia esimerkiksi messuosaston seiniksi tai messupöydän taustaksi. PVC-seinäkkeitä on eri paksuuksia je ne ovat kevyitä kuljettaa paikasta toiseen. Paksuudet ovat 3, 5 ja 10mm.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous