Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Myymälämarkkinointi

Ostopäätös tapahtuu usein vasta myymälässä. Tästä syystä myymälämarkkinointiin panostaminen kannattaa ja meiltä saatkin kaikki myymälämarkkinoinnin välineet perille toimitettuna. Oli sitten kyse lyhytaikaisesta kampanjasta tai pitkää käyttöikää vaativista tuotteista, kannattaa kysyä tarjous meiltä. Suosittelemme jokaiseen käyttötarkoitukseen soveltuvinta tuotetta ja tarvittaessa saat meiltä myös asennuspalvelun.

Meiltä saat muun muassa:

  • kaikenkokoiset julisteet
  • pop-upit ja hälyportin huput
  • hyllypuhujat sekä roikot
  • kaikenlaiset -ja kokoiset tarrat
  • myyntitelineet ja arvontalaatikot
  • esitetelineet
  • roll-upit
  • ikkunateippaukset
  • kaikki asennukset

Mobilet, roikot ja hyllypuhujat

Riippuvaa näkyvyyttä. Niin pienet kuin suuretkin roikot ja mobilet saat kätevästi meiltä. Tarvittaessa myös asennamme suuremmat roikot myymälään ja tulemme poistamaan ne kampanjasi päätyttyä.

Valotaulut ja mainoskyltit

Valotauluilla ja mainoskylteillä luot näyttävää näkyvyyttä myymälääsi tai yrityksen muihin toimitiloihin. Valomainoksia voidaan sijoittaa seinään, katolle, pöytiin - vain mielikuvitus on rajana. Mainoskyltit sopivat lähes paikkaan kuin paikkaan ja kylttejä sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Ikkunateippaukset ja mainosteipit

Näkyvyyttä myös ulospäin. Tarvitset sitten ikkunateippausta tai muita mainosteippejä, saat ne nopealla toimituksella meiltä.

Tutustu tarkemmin >>

Ulkomainokset

Tarvitset sitten opastuskyltin, suuren valomainoksen tai tarroja autopistokkeisiin, on Plusprint oikea valinta. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja parhaan säänkeston.

Kampanjamateriaalit

Kuponkivihkot, flyerit, julisteet, kankaat.. Mitä tahansa tarvitsekin kampanjasi tueksi - saat sen Plusprintistä. Edullisesti ja nopealla toimituksella, tarvittaessa jopa asennettuna. 

Myymäläjulisteet

Näkyvyyttä kampanjaan. Myös säänkestävät julisteet, jotka soveltuvat loistavasti haastaviinkiin olosuhteisiin. Meiltä saat niin normaalit, säänkestävät kuin valomainosjulisteetkin. Monipuolisen konekantamme ansiosta julisteisiin on mahdollista saada myös upeita efektejä. Myös pienet erät!

Julisteet sisätiloihin: Tutustu tarkemmin >> 
Säänkestävät julisteet: Tutustu tarkemmmin >>

Roll-upit

Roll-upit ovat edullinen tapa näkyä. Kaikissa roll-upeissamme yhdistyy laadukas painojälki ja tarkkaan valittu mekanismi. Roll-upeissa nimittäin on eroja! Myös suunnittelupalvelu.

Tutustu tarkemmin >>

Pop-upit ja hälyportin huput

Kokoontaitettava pop-upit ja hälyportin huput somistavat myymälää näyttävästi ja kustannustehokkaasti. Saat tyylikkäät seisovat mainokset nopealla toimituksella ja tarvittaessa autamme sinua myös suunnittelussa.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous