Esitteet yrityksille, flyerit messuille - ja pienissäkin erissä. Tuo yrityksen parhaat puolet esille laadukkailla esitteillä. Kuvien ollessa esitteessä merkittävässä osassa, on hyvä valita paperi, joka toistaa värisävyt hyvin. Painotuotteen pitää tukea sen sisältöä muodollaan sekä paperi- että jälkikäsittelyvalinnoillaan. Kysy myös taiteltuja esitteitä, joilla saat yksilöllistä ilmettä.

Plusprint valmistaa yritysesitteet tarvittaessa alusta loppuun. Halutessanne teemme yhteistyötä oman markkinointitoimistosi kanssa, jotta juuri halutun kaltainen lopputulos saadaan aikaiseksi. Valikoimistamme löytyy runsaasti vakiomateriaaleja, joiden avulla saadaan luotua brändisi ilmettä tukeva kokonaisuus.

Esitteitä suunnitellaan moneen eri kokoon ja erilaisia taittovaihtoehtojakin on runsaasti. Kokoihin ja taittovaihtoehtoihin voit tutustua täällä! Tuotamme myös muotoonleikattuja esitteitä ja flyereita, joilla erotut varmasti massasta. Monipuolisten taittovaihtoehtojen, jälkikäsittelyjen ja materiaalien runsauden vuoksi kannattaakin aina pyytää erikseen tarjous omasta esitteestäsi.

Esitteet yrityksille | Plusprint.fi

Esitteet

Esitteet ovat usein kokoluokkaa A5-A4, mutta laitteistollamme pystyy valmistamaan myös pitkää arkkia, joka tarkoittaa että esitteesi voi olla taitettu ja vaikka kuusisivuinen. Huippumodernin digitekniikan tuomat jälkikäsittelymahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja saat esitteisiisi säihkettä, mattapintaa, kultaa tai mitä tahansa toivotkin, erittäin kilpailukykyiseen hintaan. 

Esitteeseen kannattaakin panostaa ainakin hieman, sillä asiakas huomaa vaivannäkösi. Laadukkaan tuntuinen esite luo luottamusta ja välittää arvojasi asiakkaalle. Autammekin aina valmistamaan juuri sellaisen esitteen, mistä olet haaveillut. Sadat materiaalivaihtoehdot ja kymmenet jälkikäsittelyt mahdollistavat ratkaisut, joista moni voi vain unelmoida. Tai sitten painamme jakotavaraksi sopivat esitteet edullisesti - myös pienissä erissä. 

Voimme painaa esitteesi myös ruskeille, mustille tai muille tummille kartongeille, sillä käytössämme valkoisen värin printtaus. 

Lisäpalvelut:
Muotoonleikkaus
Haitari- tai käärötaitto
Laminointi
Foliointi
Glitterfoliointi
Lakkaus
Neon-värit
Turvapainatus
Valkoinen väri
Perferointi

Flyerit

Flyerit ovat usein noin A6-A5-kokoisia yksi- tai kaksipuolisia jakotavaraksi valmistettuja mainoksia. Painamme myös pienet määrät edullisesti. Flyerien materiaali valitaan usein kustannustehokkaaksi, mutta pienellä panostuksella flyereihin saadaan erilaisia erikoisefektejä, jotka tekevät normaalista jakotuotteesta pysäyttävän kokemuksen. 

Yksi käytetyimmistä jälkikäsittelyistä flyereissä on perferointi, joka tarkoittaa repäisylinjaa. Tällä saadaan luotua flyeriin esim. kuponki, jonka vastaanottaja voi käyttää ja näin ollen jakokampanjan tehoa voidaan seurata paremmin. 

Lisäpalvelut:
Muotoonleikkaus
Haitari- tai käärötaitto
Laminointi
Foliointi
Glitterfoliointi
Lakkaus
Neon-värit
Turvapainatus
Valkoinen väri
Perferointi

EKO-materiaalit - Kierrätysmateriaalista valmistetut esitteet

EKO-sarjan esitteet ovat luonnonystävän valinta. Kaikki EKO-sarjan paperit ovat täysin kierrätysmateriaaleista valmistettuja. Plusprintin avulla varmistat, että hiilijalanjälkesi jää minimaalisen pieneksi, sillä painotalomme toimii täysin tuulisähköllä ja painatamme esitteet elintarvikehyväksytyillä väreillä, matalenergisellä laitteistolla.

Varastossamme on kolme hyvin erilaista kierrätysmateriaalia. Hieman rosopintainen, ylellinen Gmund Heidi on superlaadukas design-kartonki. Nautilus on mahdollisimman "normaalin" paperin oloinen tyylikäs kierrätysmateriaali. Vain Plusprintista saatava Corenson Eco-kartonki on vanhoista maitotölkeistä valmistettu ruskea materiaali, josta ekologisempaa materiaalia ei taida maan päältä löytyä. 

Materiaalit:
Gmund Heidi (100% kierrätysmateriaali)
Nautilus Classic (100% kierrätysmateriaali)
Corenso Eco (vain Plusprintistä - maitotölkeistä valmistettu ruskea kartonki)

Lisäpalvelut:
Muotoonleikkaus
Haitari- tai käärötaitto
Valkoinen väri
Perferointi