Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Pakkaukset ja kotelot

Hyväkin tuote tarvitsee tyylikkään ja käytännöllisen pakkauksen menestyäkseen. Pakkauksen on oltava kustannustehokas, kiinnostusta herättävä ja laadukas. Teemme juuri toiveidesi mukaisen pakkauksen, ja meiltä saat myös pienet erät. Tuotepakkaukset, -laatikot, -kotelot ja esittelykansiot saat suunniteltuna Plusprintistä.

Kansiot

Personoidun kansion avulla paperit pysyvät tyylikkäästi järjestyksessä. Yritykselle teetetyssä myyntikansiossa annat esitteesi tyylikkäästi asiakkaalle ja vahvistat yrityksesi brändiä.

Laatikot

Tuotepakkaus tai -laatikko suojaa tuotetta, mutta toimii myös myyntielementtinä. Myyvään ulkoasuun panostaminen on tärkeää, ja me autamme sinua onnistumaan. Suunnittelu ja tuotanto hoituvat yhdestä paikasta.

Lahjakassi

Lahjakassi on kätevä tapa saada jaettua tuotteita esimerkiksi messuilla tai muissa tapahtumissa. Saatavilla kangaskassia, paperikassia sekä kierrätysmateriaalista valmistettua kassia. Tyylikkäät ja personoidut kassit toimivat myös käytännöllisenä ja pitkäikäisenä yrityslahjana.

Postituspakkaukset

Tylsäkin postipaketti kulkee perille, mutta joskus on syytä hieman säväyttää. Meiltä saat personoidut postipaketit ja tietysti myös postituspalvelun.

Rasiat ja pakkaukset

Meiltä saat pienet rasiat vaikkapa messuille tai isommat pakkaukset pidempiaikaiseen käyttöön. Löydämme kustannustehokkaan tavan tuottaa pienemmätkin erät asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous