Laadukkaat ratkaisut kaikkiin tarra- ja etikettitarpeisiin. Plusprintistä saat muun muassa:
- etiketit tuotteille
- etiketit 
- suljintarrat

Meiltä saat tarrat niin arkeissa, yksittäin leikattuina kuin rullassakin. Etiketit myös muotoonleikattuna ja laminoituna.

Kysy tarjous myös pienistä eristä!

Paperietiketti

Paperietiketit ovat erinomainen vaihtoehto etiketiksi pulloihin, purkkeihin ja moniin muihin paikkoihin. Painamme myös pienet erät (50+) edullisesti, joten kysy tarjous juuri omanlaisesta etiketistäsi! Kysy myös tarjous suunnittelupalvelusta. Isommat erät toimitamme tarvittaessa rullassa!

HUOM. näiden tuotteiden painatus elintarvikehyväksytyillä väreillä. 

Etiketti Antique | Plusprint.fi

Etiketti Antique

Antique on upea materiaali premium-luokan tuotteisiin. Etiketin pinnassa on hieman struktuuria, joka luo hienon tuntuman. Paperietiketit ovat erinoaminen vaihtoehto etiketiksi pulloihin, purkkeihin ja moniin muihin paikkoihin. Painamme myös pienet erät (50+) edullisesti, joten kysy tarjous juuri omanlaisesta etiketistäsi! Kysy myös tarjous suunnittelupalvelusta.

HUOM. näiden tuotteiden painatus elintarvikehyväksytyillä väreillä. 

Etiketti synteettinen

Repeytymätön vedenkestävä etiketti kestää kosteutta ja sopii vaativiinkin paikkoihin. Painamme myös pienet erät (50+) edullisesti, joten kysy tarjous juuri omanlaisesta etiketistäsi! Kysy myös tarjous suunnittelupalvelusta. Isommat erät toimitamme tarvittaessa rullassa!

HUOM. näiden tuotteiden painatus elintarvikehyväksytyillä väreillä. 

Viivakooditarrat | Plusprint.fi

Viivakooditarrat

Viivakooditarrat erilaisiin tuotteisiin. Oli sitten kyseessä kuppi, vaate tai timanttipora, löytyy meiltä oikea materiaali tuotteeseen. Luomme tarvittaessa puolestasi myös viivakoodit.