Valomainokset saat erilaisilla profiileilla valmistettuna ja valmiiksi suunniteltuna. Lähes kaikissa valomainoksissamme käytetään Osramin laadukkaita LED-valoja sekä kestävää alumiinirunkoa. Tuotteillamme onkin jopa viiden vuoden takuu. 

Valomainokset | Plusprint.fi

Valomainokset irtokirjaimin

Irtokirjain-valomainokset voidaan asentaa seinään, katolle, sisälle tai ulos. Suunnittelemme valomainosprofiilin aina asennuspaikan mukaan ja profiili pulverimaalataan halutun väriseksi. Valaistus hoituu laadukkailla Osramin LED-valoilla ja asentajamme pitävät huolen laadukkaasta ja turvallisesta asennuksesta. 

Valomainos laatikkoprofiililla | Plusprint.fi

Valomainoslaatikko

Valomainoslaatikot eroavat irtokirjainmainoksista siten, että niihin printin vaihtaminen on helppoa. Valomainoslaatikot voidaan valmistaa lähes mihin kokoon tahansa ja printti on pleksilasia tai kangasta. Laatikon kirjaimet voidaan myös jyrsiä etupintaan, jolloin saadaan kohokirjain-efekti. Valaistus hoituu laadukkailla Osramin LED-valoilla ja asentajamme pitävät huolen laadukkaasta ja turvallisesta asennuksesta. 

Taustavalaistu mainos | Plusprint.fi

Taustavalaistu logomainos

Taustavalaistus mainokset ovat tuttu näky kauppakeskuksissa, myymälöissä ja ravintoloissa. Mainos voidaan valmistaa puusta, opaalilevystä, PVC-levystä tai metallista. Logon tai mainoksen tausta valaistaan vahvoilla LED-valoilla, jolloin saadaan aikaan tunnelmallinen ja tyylikäs valomainos. 

Neonkirjaimet | Plusprint.fi

Neonkirjaimet

Neonkirjain-valomainokset ovat jo legendan asemassa. Neonkirjaimia käytetään edelleen yleisesti sisustuksessa ja ikkunamainonnassa. Neon-valomainoksia on saatavilla täysin räätälöityinä ja materiaaleina käytetään vain laadukkaimpia neon-nauhoja. 

Tuotteeseen liittyvät kirjoitukset

2.11.2022

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Hyödynnätkö jo valomainoksien tuomaa näkyvyyttä? Valaisemattomat mainokset näkyvät talviaikaan vain murto-osan päivästä, mutta valaisemalla saat brändisi loistamaan päivän jokaisena tuntina. Katso lisää!