Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Blogi

Kirjan painatus | Plusprint.fi

6.8.2019

Kirjapainon valinta vaikuttaa lopputulokseen. Haluatko painattaa kirjasi ja varmistaa, että kirjasi näyttää mahdollisimman hyvältä?

Mainosliput ja salkoliput | Plusprint.fi

11.3.2019

Kun etsit lippuja yritykselle, kannattaa panostaa laatuun ja ammattitaitoon, jotta saat juuri oikeanlaisen tuotteen lipputankoon nostettavaksi. Lue vinkit!

Kuvausseinät ja banderollit | Plusprint.fi

15.2.2019

Kuvausseinät, banderollit ja muut mainoskankaat ovat edullinen ja näyttävä tapa tuoda yritystäsi esille messuilla ja muissa tapahtumissa.

Tarrat markkinointiin | Plusprint.fi

17.12.2018

Tarrapainatus on helppoa Plusprintissä. Saat muotoonleikatut tarrat jopa seuraavaksi päiväksi. Katso valikoimamme sekä suunnitteluohjeet!

Säästä luontoa avullamme | Plusprint.fi

9.10.2018

Ilmastonmuutos on ongelma, joka pitää taklata yhdessä. Avullamme voit säästää luontoa, sillä meillä painotuotteesi valmistetaan ekologisesti alusta loppuun.

Painotuotteen suunnittelu | Plusprint.fi

4.9.2018

Katso painotalo Plusprintin ohjeet painotuotteiden suunnitteluun ja eri painomenetelmien valintaan.

Printing in Helsinki | Plusprint.fi

21.8.2018

Printing services in Helsinki and all around Finland. Service also in English. Fast deliveries and high quality guaranteed.

Beachflag vai roll-up yritykselle? | Plusprint.fi

7.8.2018

Beachflagit ja roll-upit - kumpi sopii sinun yrityksellesi markkinointivälineeksi? Katso Plusprintin vinkit ja valitse itsellesi oikea tuote!

Esitteen painatus - katso vinkit | Plusprint.fi

2.8.2018

Esitteen suunnittelussa pitää ottaa huomioon monia asioita. Katso Plusprintin vinkit esitteen painatukseen ja onnistu kerralla!

Tarroja joka lähtöön | Plusprint.fi

26.7.2018

Tarravaihtoehtoja on markkinoilla runsaasti ja voi olla hankalaa erottaa mikä tarra sopii parhaiten juuri omaan tarkoitukseen. Tässä siis pieni opas tarrojen maailmaan.

Asiakkaana painotalossa

11.7.2018

Painotalon kanssa asioiminen ei aina ole ollut helppoa. Me yritämme tehdä asioimisesta mahdollisimman vaivatonta. Lue miten teemme sen!

Plusprintiin uusi osakas

11.6.2018

Ekologisiin painotuotteisiin erikoistunut Plusprint vauhdittaa kasvuaan uudella osakkaalla - Tommi Laaksosen hankki 17% osuuden yrityksestä.

Reklamaation hoitaminen | Plusprint.fi

22.3.2018

Pyrimme aina virheettömyyteen, mutta aina silloin tällöin teemme virheen - kuinka sitten toimitaan?

Mainosmateriaalien maailma vaatii oppaan | Plusprint.fi

6.3.2018

Painaminen on taitolaji. Tyylikkäästi toteutettu printtiprojekti vaatii kumppanin, jonka avulla luot juuri sellaisia kokonaisuuksia kuin haluat.

Useita etuja asiakkaillemme | Plusprint.fi

7.2.2018

Parannamme jo ennestään laadukkaaksi arvioitua palveluamme useilla osa-alueilla. Määritämme kirjapainojen asiakaspalvelun uuden tason.

Käyntikortit moneen makuun | Plusprint.fi

7.12.2017

Uusi käyntikorttimallistomme miellyttää vaativintakin kuluttajaa. Saat säänkestävät, huippuekologiset tai vaikka sädehtivät käyntikortit jopa seuraavaksi päiväksi.

Muista sidosryhmiä jouluna(kin)

31.10.2017

Asiakkaat, työntekijät ja yhteistyökumppanit on järkevää huomioida varsinkin jouluna. Mitä kannattaa ottaa huomioon - lue blogistamme.

Painotalo Helsingissä - Erotumme palvelulla

6.10.2017

Plusprint palvelee Helsingissä asiakkaita henkilökohtaisella otteella. Laadukkaat tuotteet yhdistettynä korkean tason palveluun ovat nykypäivänä erinomainen kilpailuetu.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous