Kuva
Auton yliteippaus | Plusprint.fi
Auton yliteippaus | Plusprint.fi
1.3.2022 14:23

Autoteippaukset markkinointivälineenä | Plusprint.fi

Ajoneuvojen teippaaminen on yksi kustannustehokkaimmista ja näyttävimmistä tavoista saada yrityksellesi näkyvyyttä. Varsinkin yritykset, joiden ajoneuvot ovat aktiivisesti liikenteessä ja potentiaalisten asiakkaiden silmien alla, kannattaa panostaa teippauksiin hieman enemmän. 

Emme suinkaan kannusta kaikkia yliteippaamaan autoja, kuten blogin pääkuvassa on tehty. Siinä valkoinen koppiauto yliteipattiin asiakkaan brändivärillä keltaiseksi, jonka jälkeen teipattiin yrityksen logot autoon. Tällainen teippaus vie aikaa useita kymmeniä tunteja ja maksaa tuhansia euroja. Lopputulos on näyttävä ja brändiväreissä kulkeva kalusto on toden totta näyttävä ilmestys. Yliteippaus suoritetaan Plusprintissa aina koulutettujen ammattilaisten toimesta ja teippeinä toimivat Oracalin sekä Arlonin huippulaadukkaat yliteippauskalvot. Näissä hommissa halvin ei todellakaan ole paras, sillä työ vaatii huiman määrän ammattitaitoa, jotta vältetään halkeilevat ja kuplivat pokkaukset sekä muut asennusvirheet, joita näkee aivan liikaa yliteipatuissa autoissa. 

Kuva
Logoteippaus autoon | Plusprint.fi

Autojen logoteippaaminen on yleisin tapa merkitä yrityksen ajoneuvokantaa. Logoteippaamisen ei tarvitse aina olla pelkän yrityksen logon kiinnittäminen kylkiin ja takaoviin. Logoteippaamiseen voidaan yhdistää brändistä tuttua kuviointia, muuta väritystä tai grafiikkaa, jota brändiohjeistus tukee. Jos brändiohjeistusta ei ole olemassa, pystymme tekemään suunnitelmat käyttäen apuna luovia graafikoitamme. Tässäkin tapauksessa suosittelemme käyttämään vain laadukkaita teippimateriaaleja ja laminoituja kalvoja, sillä aurinko haalistaa brändivärisi yhdessä kesässsä, jos teippejä ei ole tuotettu oikein. Laadukkailla materiaaleilla tuotettu logoteippaus maksaa muutamia satoja euroja. 

Kuva
Raskaan kaluston teippaus | Plusprint.fi

Raskaan kaluston teippaus vaatii usein erikoisosaamista, sillä teippien on kestettävä kovaakin kulutusta ja raskaan kaluston ajoneuvoissa on usein hyvinkin haastavia teippauskohtia. Olemmekin teipanneet lähes mitä tahansa ajoneuvoja, joten mikään tilanne ei tule enää yllätyksenä. Raskaan kaluston teippaamisessa minimoimmekin aina ajan, jonka auto on pois ajosta. Tästä syystä teippaukset taahtuvatkin usein öisin tai viikonloppuisin. Tästä syystä teippaushinta voi olla hieman tavallista korkeampi, mutta säästö syntyy siitä, kun auton ei tarvitse olla ajosta pois päivääkään. Voidaankin sanoa, että raskaan kaluston teippaamisessa hinnat lähtevät noin 800 eurosta ylöspäin. 

Kysy lisää ja pyydä tarjous omaan kohteeseesi: aineisto@plusprint.fi tai soita asiakaspalveluumme 010 320 9400.

Plusprint on ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi
8.6.2022

Ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi

Ekologisista valinnoistaan tuttu painotalomme on nyt myös sertifioinut osaamisensa Ekokompassin avulla. Näin ollen kehityksen seuranta on helpompaa ja myös asiakkaamme saavat sertifioitua palvelua.

Messuosaston suunnittelu | Plusprint.fi
28.3.2022

Messuosaston suunnittelun ABC | Plusprint.fi

Messuja saa taas järjestää ja toimivan messuosaston suunnittelu on monella nyt ajankohtaista. Helpoimmalla pääset, kun annat meidän hoitaa osastosi suunnittelun. Katso vinkit miten onnistut varmasti messuilla!

Banderolli yritykselle | Plusprint.fi
7.3.2022

Banderollit ja kyltit asennettuna | Plusprint.fi

Kevät ja kesä ovat parasta aikaa päivittää yrityksesi banderollit, logokyltit ja tienvarsimainokset kuntoon. Hoidamme suunnittelun alusta loppuun ja nyt kevään huipputarjouksena suunnittelu maksutta kaikkiin suurkuvatuotteisiin!

Ikkunoiden tummennukset | Plusprint.fi
7.3.2022

Ikkunakalvotukset toimistoihin | Plusprint.fi

Ikkunakalvotukset luovat yksityisyyttä, parantavat työmuokavuutta ja tekevät toimistoympäristöstä tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden. Katso millaisia vaihtoehtoja on tarjolla!

Vaalimainosten painatus | Plusprint.fi
7.4.2021

Vaalimateriaalin painatus | Plusprint.fi

Vaalimainosten painatus kätevästi yhdeltä luukulta! Katso kattava valikoimamme ja tilaa vaalimainokset kätevästi Plusprintista. Autamme sinua onnistumaan!

100% suomalainen
10.3.2021

Miksi suomalaisuus on niin tärkeää? | Plusprint.fi

Suomalaisen työn arvostus on kasvanut merkittävästi korona-aikana. Ihmiset ovat havahtuneet käyttämään enemmän kotimaisia palveluja, joilla on mittava työllistävä vaikutus. Kuinka suuri merkitys yhteiskunnalle sillä oikein on? Lue lisää blogistamme!