Kuva
Auton yliteippaus | Plusprint.fi
Auton yliteippaus | Plusprint.fi
1.3.2022 14:23

Autoteippaukset markkinointivälineenä | Plusprint.fi

Ajoneuvojen teippaaminen on yksi kustannustehokkaimmista ja näyttävimmistä tavoista saada yrityksellesi näkyvyyttä. Varsinkin yritykset, joiden ajoneuvot ovat aktiivisesti liikenteessä ja potentiaalisten asiakkaiden silmien alla, kannattaa panostaa teippauksiin hieman enemmän. 

Emme suinkaan kannusta kaikkia yliteippaamaan autoja, kuten blogin pääkuvassa on tehty. Siinä valkoinen koppiauto yliteipattiin asiakkaan brändivärillä keltaiseksi, jonka jälkeen teipattiin yrityksen logot autoon. Tällainen teippaus vie aikaa useita kymmeniä tunteja ja maksaa tuhansia euroja. Lopputulos on näyttävä ja brändiväreissä kulkeva kalusto on toden totta näyttävä ilmestys. Yliteippaus suoritetaan Plusprintissa aina koulutettujen ammattilaisten toimesta ja teippeinä toimivat Oracalin sekä Arlonin huippulaadukkaat yliteippauskalvot. Näissä hommissa halvin ei todellakaan ole paras, sillä työ vaatii huiman määrän ammattitaitoa, jotta vältetään halkeilevat ja kuplivat pokkaukset sekä muut asennusvirheet, joita näkee aivan liikaa yliteipatuissa autoissa. 

Kuva
Logoteippaus autoon | Plusprint.fi

Autojen logoteippaaminen on yleisin tapa merkitä yrityksen ajoneuvokantaa. Logoteippaamisen ei tarvitse aina olla pelkän yrityksen logon kiinnittäminen kylkiin ja takaoviin. Logoteippaamiseen voidaan yhdistää brändistä tuttua kuviointia, muuta väritystä tai grafiikkaa, jota brändiohjeistus tukee. Jos brändiohjeistusta ei ole olemassa, pystymme tekemään suunnitelmat käyttäen apuna luovia graafikoitamme. Tässäkin tapauksessa suosittelemme käyttämään vain laadukkaita teippimateriaaleja ja laminoituja kalvoja, sillä aurinko haalistaa brändivärisi yhdessä kesässsä, jos teippejä ei ole tuotettu oikein. Laadukkailla materiaaleilla tuotettu logoteippaus maksaa muutamia satoja euroja. 

Kuva
Raskaan kaluston teippaus | Plusprint.fi

Raskaan kaluston teippaus vaatii usein erikoisosaamista, sillä teippien on kestettävä kovaakin kulutusta ja raskaan kaluston ajoneuvoissa on usein hyvinkin haastavia teippauskohtia. Olemmekin teipanneet lähes mitä tahansa ajoneuvoja, joten mikään tilanne ei tule enää yllätyksenä. Raskaan kaluston teippaamisessa minimoimmekin aina ajan, jonka auto on pois ajosta. Tästä syystä teippaukset taahtuvatkin usein öisin tai viikonloppuisin. Tästä syystä teippaushinta voi olla hieman tavallista korkeampi, mutta säästö syntyy siitä, kun auton ei tarvitse olla ajosta pois päivääkään. Voidaankin sanoa, että raskaan kaluston teippaamisessa hinnat lähtevät noin 800 eurosta ylöspäin. 

Kysy lisää ja pyydä tarjous omaan kohteeseesi: aineisto@plusprint.fi tai soita asiakaspalveluumme 010 320 9400.

Plusprint toivottaa rauhallista joulun aikaa | Plusprint.fi
20.12.2022

Rauhallista joulun aikaa kaikille

Plusprintin tontut toivottavat kaikille asiakkailleen ihanaa joulun aikaa ja menestystä uuteen vuoteen. Plusprint palvelee myös joulun välipäivinä. Katso joulun aukioloajat!

2.11.2022

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Hyödynnätkö jo valomainoksien tuomaa näkyvyyttä? Valaisemattomat mainokset näkyvät talviaikaan vain murto-osan päivästä, mutta valaisemalla saat brändisi loistamaan päivän jokaisena tuntina. Katso lisää!

Joulukalenterit omalla kuvalla | Plusprint.fi
14.10.2022

Joulukalenterit ja vuosikalenterit omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit ja joulukalenterit tilataan nyt. Meiltä saat omilla kuvilla ja virallisilla juhlapyhillä sekä nimipäivillä varustetut vuosikalenterit lähes missä koossa tahansa. Myös upeat joulukalenterit pienissäkin tilauserissä! Ole nopea, sillä joulu lähestyy!

Plusprint on ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi
8.6.2022

Ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi

Ekologisista valinnoistaan tuttu painotalomme on nyt myös sertifioinut osaamisensa Ekokompassin avulla. Näin ollen kehityksen seuranta on helpompaa ja myös asiakkaamme saavat sertifioitua palvelua.

Messuosaston suunnittelu | Plusprint.fi
28.3.2022

Messuosaston suunnittelun ABC | Plusprint.fi

Messuja saa taas järjestää ja toimivan messuosaston suunnittelu on monella nyt ajankohtaista. Helpoimmalla pääset, kun annat meidän hoitaa osastosi suunnittelun. Katso vinkit miten onnistut varmasti messuilla!

Banderolli yritykselle | Plusprint.fi
7.3.2022

Banderollit ja kyltit asennettuna | Plusprint.fi

Kevät ja kesä ovat parasta aikaa päivittää yrityksesi banderollit, logokyltit ja tienvarsimainokset kuntoon. Hoidamme suunnittelun alusta loppuun ja nyt kevään huipputarjouksena suunnittelu maksutta kaikkiin suurkuvatuotteisiin!

Ikkunoiden tummennukset | Plusprint.fi
7.3.2022

Ikkunakalvotukset toimistoihin | Plusprint.fi

Ikkunakalvotukset luovat yksityisyyttä, parantavat työmuokavuutta ja tekevät toimistoympäristöstä tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden. Katso millaisia vaihtoehtoja on tarjolla!