7.8.2018 klo 15:01

Beachflag vai roll-up yritykselle? | Plusprint.fi

Beachflagit ja roll-upit ovat monelle yritykselle oiva markkinointiväline, joita voidaan käyttää toimitilojen sisustuksessa, ulkomainonnassa tai vaikkapa messumarkkinoinnissa. Molemmat tuotteet ovat erinomaisia mainoselementtejä, joiden käyttöikä on parhaimmillaan useita vuosia. Käyttäjän kannattaa käyttää hetki aikaa pääasiallisen käyttötarkoituksen pohtimiseen, sillä molemmilla tuotteilla on ominaisuuksia, jotka kannattaa ottaa huomioon tuotetta valittaessa.

Beachflag

Beachflagit ovat pääasiassa ulkokäyttöön tarkoitettuja mainoslippuja, joita saa erikokoisina ja -muotoisina. Sisäkäytössä flagit ovat parhaimmillaan messuilla, joissa isot beachflagit tuovat osastollesi näkyvyyttä ja toimivat houkuttimena pidemmänkin matkan päästä. Flagit voidaan kiinnittää maahan teräspiikeillä tai ne voivat seisoa vaikka asvaltilla erilaisten jalustojen ansiosta. Saatavilla on esimerkiksi kolmiojalkaa ja vesitynnyriä, joiden ansiosta beachflag pysyy pystyssä kovallakin tuulella. Ulkotiloihin asetettu tuote kannattaakin aina kiinnittää asianmukaisesti, sillä varsinkin rannikolla tuuli puhaltaa ajoittain niin voimakkaasti, että jalkaosan on oltava melko painava, jotta beachflag pysyy pystyssä.


Beachflageja saa Plusprintistä monen muotoisina, mutta käytetyimmät mallit ovat Surf ja Pisara. Beachflagin tärkein osa on runko, jonka on oltava laadukas, jotta tuote kestää kovaakin käyttöä. Toinen tärkeä elementti on lippu ja sen kiinnitysosat, jotka luovat brändillesi sen ansaitseman ilmeen. Huonolaatuisissa beachflageissa runko ei kestä tarpeeksi vääntöä ja lippukangas ei suoristu kunnolla. Kannattaakin valita hyvälaatuinen tuote, sillä käyttöikä ja ulkonäkö ovat laadukkaassa beachflagissa aivan eri luokkaa kuin halvoissa malleissa.

Ota huomioon beachflagia harkitessasi:
- tuote on korkea - sopiiko se kaikkiin käyttötarkoituksiisi?
- valitse laadukas tuote, jotta haluat käyttää sitä markkinoinnissasi
- käytä vain vähän informaatiota - logo ja slogan toimivat usein parhaiten

Roll-up

Roll-upit ovat monelle yritykselle tuttu tuote. Ne toimivat pääasiassa sisätiloissa erinomaisena mainosratkaisuna, mutta väliaikaisesti niitä voidaan käyttää myös ulkomainonnassa. Tällöin on kuitenkin huolehdittava, että roll-up ei kaadu tuulessa, sillä vuodassa on paljon pinta-alaa, johon heikkokin tuulenvire ottaa tehokkaasti kiinni. Ulkokäyttöön on tarjolla todella vähän roll-upeja, joita kehtaa oikeasti sanoa laadukkaiksi. Valikoimistamme löytyy yksi malli, joka on vuosien saatossa testattu hyväksi ja jonka käyttäminen ulkotiloissa on varmasti turvallista.

Roll-upien valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota tietysti rungon mekanismiin, mutta ennen kaikkea vuotaan. Monet vuodat rypistyvät helposti käytössä ja lisäksi ne on valmistettu liuotinpohjaisella valmistusmenetelmällä. Me Plusprintillä olemmekin siirtyneet kokonaan UV-LED-tuotantoon, joka tarkoittaa täysin ympäristöystävällistä tapaa tuottaa roll-up-vuotia, jotka eivät rypisty. Kampanjakäyttöön tarkoitettuihin roll-upeihin käytämme edelleen roll-up-filmiä, joka saattaa käytössä rypistyä, mutta tuotantokustannukset ovat verrattain pienemmät. Tämä vuotamateriaali sopiikin parhaiten vaikkapa viikonlopun kestäville messuille tai vaikkapa käytävälle mainosmateriaaliksi. Jatkuvaa rullaamista se ei kestä, vaikka valmistajat sellaista lupaisivatkin.

Roll-upeja on saatavilla eri kokoisina ja mallistostamme löytyykin 85, 100 ja 150cm leveitä malleja. Laadukkaimmille malleillemme myönnämme aina kahden vuoden takuun.

Ota huomioon roll-upia harkitessasi:
- panosta laatuun, etenkin jos haet pidempää käyttöikää
- suositellaan pääasiassa sisäkäyttöön
- laadukkaiden laitteidemme ansiosta voit sijoittaa taustaksi vaikka syvän mustan