Kuva
28.10.2020 15:47

Brändiuudistus yhden katon alta - Case Satmatic

Satmatic Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista. Ulvilassa ja Keravalla työskentelee lähes 100 henkilöä ja lisäksi Satmaticiin kuuluu Kurikassa toimiva Suomen johtava muuntamovalmistaja Finnkumu Oy. Emoyhtiö Harju Elekter mukaan lukien konsernissa työskentelee noin 500 ammattilaista. 

Yritykselle tuli vuoden 2020 aikana tarve uudistaa kolmen kohteen ulkoasu. Ulvilan, Kurikan ja Keravan toimipisteissä uusittiin kaikki mainostuotteet, joissa esiintyi pelkkä Satmaticin logo. Uudistus käsitti monia valomainoksia, tarroja, tauluja sekä kankaita ja ikkunateippauksia.

Valomainoksen asennus | Plusprint.fi
Valomainoksen asennus | Plusprint.fi

"Pyrimme tekemään työn asiakkaallemme mahdollisimman helpoksi ja tuotimme paljon materiaalia graafikoidemme avulla. Näin projektin laadunhallinta oli huomattavasti helpompaa, sillä tiesimme aina painoaineiston olevan juuri oikeanlainen", kertoo projektia Plusprintin puolesta vetänyt Tommi Laaksonen. 

"Teimme suuren määrän erilaisia tuotteita, eri materiaaleille ja värien piti toistua samanlaisina sekä isoille että pienillä pinnoilla, niin valaistuina kuin ilmankin", lisää Laaksonen. 

Banderollin asennus | Plusprint.fi
Banderollin asennus | Plusprint.fi

Vaikka valmisteluja uudistusta varten oli tehty pitkin vuotta, tuli toteuttamisen aika sekä asiakkaalle että meille todella nopealla aikataululla, sillä kolmen toimipisteen uudistukseen oli lopulta aikaa vain kuukausi, sisältäen kaikki asennukset. Plusprintin laaja konekanta mahdollisti notkeat toimitukset ja asentajien ammattitaito takasi asennusten onnistumisen nopealla aikataululla. Näin ollen projekti saatiin maaliin aikataulussa ja tuotteet valmistettiin kestämään aikaa, joten uusi ilme näyttää hyvältä vielä useiden vuosienkin kuluttua.

Joulukalenterit omalla kuvalla | Plusprint.fi
9.9.2023

Joulukalenteri ja vuosikalenteri omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit ja joulukalenterit tilataan nyt. Meiltä saat omilla kuvilla ja virallisilla juhlapyhillä sekä nimipäivillä varustetut vuosikalenterit lähes missä koossa tahansa. Myös upeat joulukalenterit pienissäkin tilauserissä! Ole nopea, sillä joulu lähestyy!

Plusprint brändäsi Shotsin ravintolan | Plusprint.fi
26.6.2023

Ravintolan brändäys | Plusprint.fi

Brändäsimme Shotsin uuden ravintolan ilmeen ja loimme rentoa, mutta tyylikästä tunnelmaa vanhan jäätelöbaarin tilalle rakennettuun miljööseen.

Plusprint toivottaa rauhallista joulun aikaa | Plusprint.fi
20.12.2022

Rauhallista joulun aikaa kaikille

Plusprintin tontut toivottavat kaikille asiakkailleen ihanaa joulun aikaa ja menestystä uuteen vuoteen. Plusprint palvelee myös joulun välipäivinä. Katso joulun aukioloajat!

2.11.2022

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Hyödynnätkö jo valomainoksien tuomaa näkyvyyttä? Valaisemattomat mainokset näkyvät talviaikaan vain murto-osan päivästä, mutta valaisemalla saat brändisi loistamaan päivän jokaisena tuntina. Katso lisää!