Kuva
10.12.2020 14:08

Citymarket Mikkola uudisti leipäosastonsa ilmettä | Plusprint.fi

Myymälämarkkinointi ja myymälöiden brändäys ovat korona-aikana kasvattaneet suosiotaan entisestään. Asiakkaat haluavat asioida käytännöllisissä, siisteissä ja tyylikkäissä myymälöissä. Yksi tällainen on K-Citymarket Mikkola. 

Toteutimme syksyllä 2020 K-Citymarket Mikkolan uudistuksen leipäosaston ilmeeseen. Samalla uusi syksyllä perustettu pastapiste Pasta Miccolo sai samaan tyyliin sointuvaa ilmettä. Plusprintin ja K-Citymarket Mikkolan yhteistyö on kestänyt nyt reilun vuoden ja valinta oli kauppias Kalle Wahlroosille helppo, kun myymälän brändääminen tuli ajankohtaiseksi. Lähdimme myymäläosaston suunnittelussa siltä pohjalta, että sen pitää olla näyttävä, toimiva ja tietenkin käytettyjen materiaalien pitää olla soveltuvia päivittäistavarapuolelle. Kehitimmekin perinteisiin leipäholkkeihin kestävämmän vaihtoehdon, joka ei käytössä naarmuunnu ja kulu yhtä helposti, kuin entiset pahviset holkit. Entiset leipäholkit olivat jo melko kuluneen näköiset. 

Kalle Wahlroos ja Teija Färm ottavat vaikutteita kauppaansa kotoa | Plusprint.fi
Kalle Wahlroos ja Teija Färm ottavat vaikutteita kauppaansa kotoa | Plusprint.fi

"Idea leipäosaston uudistamiseen lähti siitä, että meillä on ollut siellä mustat leipäholkit noin viiden vuoden ajan, kun olemme Teijan kanssa tässä kauppiaina toimineet. Halusimme freesata ilmettä ja tuoda leipäosastolle valoisuutta, jotta osasto tulisi paremmin esille", kertoo K-Citymarket Mikkolan kauppias Kalle Wahlroos.

Leipäosaston holkkien graafinen ilme valikoitui kauppiaiden Teijan ja Kallen omaan kotiin liittyvän haaveen pohjalta; jo pitkään unelmana olleen kalanruotolattia-kuosin voisi ensihätään tuoda kauppaan, jossa suuri osa ajasta kuitenkin vietetään. Värisävy taas valittiin yhdessä Plusprintin graafikon Ida-Sofia Kalliokorven kanssa mukailemaan leipäosaston muita sävyjä ja sointumaan kaupan sävymaailmaan. Myymälämarkkinoinnissa värit ja sävyt ovat erityisen tärkeitä silloin, kun brändätään suuria pintoja, kuten tässä tapauksessa koko leipäosasto.

Tämän lisäksi uusi avautunut pastapiste sai taustakseen samaa kalanruotokuosia jäljittelevän sisustuslevyn seinälle. Jo tätä ennen olimme toteuttaneet pastapisteelle ?Tulossa pian? -roikkojulisteen, jossa samainen PM-logo oli upealla kultafolioinnilla toteutettuna.

Pasta Miccolon brändi on tyylikäs ja arvokas | Plusprint.fi
Pasta Miccolon brändi on tyylikäs ja arvokas | Plusprint.fi

"Meille on paikallisina kauppiaina hyvin tärkeää se, että pystymme tukemaan omalta osaltamme paikallisia yrityksiä ja käyttämään heidän palveluitaan ja tuotteitaan. Siksi tämä yhteistyö on ollut meille tärkeää, koska esimerkiksi aiemmat holkit meille tuli Keskon kautta – tällöin emme saa rahoja pysymään omalla alueella. On myös hienoa saada kasvot yhteistyölle ja kun tunnemme toisemme ja olemme fyysisesti toisiamme lähellä, on kaikki helpompaa ja yhteistyö sujuu saumattomasti", kehuu Wahlroos.

"Nyt meillä on leipäosastolla todella hyvä kokonaisuus, joka yhdistyy pastapisteeseen visuaalisesti. Olemme muutokseen erittäin tyytyväisiä", Wahlroos toteaa lopuksi.

Kauppiaan mukaan seuraavia muutoksia on jo suunnitteilla, joten pysykäähän kuulolla.

Plusprint on ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi
8.6.2022

Ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi

Ekologisista valinnoistaan tuttu painotalomme on nyt myös sertifioinut osaamisensa Ekokompassin avulla. Näin ollen kehityksen seuranta on helpompaa ja myös asiakkaamme saavat sertifioitua palvelua.

Messuosaston suunnittelu | Plusprint.fi
28.3.2022

Messuosaston suunnittelun ABC | Plusprint.fi

Messuja saa taas järjestää ja toimivan messuosaston suunnittelu on monella nyt ajankohtaista. Helpoimmalla pääset, kun annat meidän hoitaa osastosi suunnittelun. Katso vinkit miten onnistut varmasti messuilla!

Banderolli yritykselle | Plusprint.fi
7.3.2022

Banderollit ja kyltit asennettuna | Plusprint.fi

Kevät ja kesä ovat parasta aikaa päivittää yrityksesi banderollit, logokyltit ja tienvarsimainokset kuntoon. Hoidamme suunnittelun alusta loppuun ja nyt kevään huipputarjouksena suunnittelu maksutta kaikkiin suurkuvatuotteisiin!

Ikkunoiden tummennukset | Plusprint.fi
7.3.2022

Ikkunakalvotukset toimistoihin | Plusprint.fi

Ikkunakalvotukset luovat yksityisyyttä, parantavat työmuokavuutta ja tekevät toimistoympäristöstä tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden. Katso millaisia vaihtoehtoja on tarjolla!

Vaalimainosten painatus | Plusprint.fi
7.4.2021

Vaalimateriaalin painatus | Plusprint.fi

Vaalimainosten painatus kätevästi yhdeltä luukulta! Katso kattava valikoimamme ja tilaa vaalimainokset kätevästi Plusprintista. Autamme sinua onnistumaan!

100% suomalainen
10.3.2021

Miksi suomalaisuus on niin tärkeää? | Plusprint.fi

Suomalaisen työn arvostus on kasvanut merkittävästi korona-aikana. Ihmiset ovat havahtuneet käyttämään enemmän kotimaisia palveluja, joilla on mittava työllistävä vaikutus. Kuinka suuri merkitys yhteiskunnalle sillä oikein on? Lue lisää blogistamme!