Kuva
Ikkunoiden tummennukset | Plusprint.fi
Ikkunoiden tummennukset | Plusprint.fi
7.3.2022 10:57

Ikkunakalvotukset toimistoihin | Plusprint.fi

Kun tarvitset ikkunakalvotuksia tai ikkunoiden tummennusta Satakunnassa, Pirkanmaalla, Uudellamaalla tai Varsinais-Suomessa, olemme oikea kumppani auttamaan sinua. Pitkä kokemuksemme kalvotuksista varmistaa, että saat oikeanlaiset materiaalit laadukkaasti asennettuina. 

Moni ei tiedä kuinka laaja kirjo erilaisia kalvoja on tarjolla. Esimerkiksi pelkkiä tummennuskalvoja on saatavilla sisä- ja ulkopintaan asennettuina monilla eri sävyillä ja tummennusasteilla. Väärin asennettu kalvo saattaa aiheuttaa lasin särkymisen ja turvallisuusriskin, joten paikalle kannattaa aina pyytää ammattilainen. 

Mitä kaikkea sitten kannattaa ottaa huomioon toimiston ikkunakalvoissa?

Kuva
Ikkunatummennukset | Plusprint.fi

1) Ikkunatummennukset
Yleisin tapa on kalvottaa ikkunat tietyllä sävyllä. Tällä estetään lämmön pääsyä sisätiloihin ja sekä vältetään auringon häikäisyä. Osa kalvoista on hyvinkin läpinäkyviä ei jos et halua ikkunoiden näyttävän tummennetuilta, mutta haluat estää haitallista UV-säteilyä tiloissasi - sekin onnistuu. Tummennuksissa pitää tietää mitä halutaan ja milainen asennettava kohde on, sillä väärillä valinnoilla voidaan aiheuttaa lasien särkyminen. Kysy rohkeasti suosituksiamme ja löydämme varmasti oikean kalvon juuri sinun tarpeisiisi. 

2) Liukuväritummennukset
Yksi erittäin tyylikäs tapa sisätiloissa on tehdä liukuväritummennuksia, joiden avulla toimiston tiloihin luodaan yksityisyyttä, mutta niihin näkee myös sisään, joka on tärkeää turvallisuuden kannalta hätätilanteen sattuessa. Liukuvärikalvot voidaan tulostaa mihin värisävyihin tahansa. 

3) Peilikalvotukset
Peilikalvot ovat tiettyihin kohteisiin erittäin tyylikäs valinta. Laadukas peilikalvo tuo arvokkuutta ja estää tehokkaasti lämmön ja valon pääsyn sisälle toimitiloihin. Peilikalvojen huonona puolena pidetään sitä,että linnut lentävät niihin päin. Kannattaakin miettiä onko kohde sellainen, johon peilikalvo sopii.

4) Turvakalvotukset
Turvakalvotus on tehokas tapa suojata omaisuuttasi ja tehdä murtautuminen hankalaksi. Turvakalvo pitää lasin kasassa, vaikka sitä iskisi pesäpallomailalla. Tämä on tietyissä kohteissa käytetty tapa, jolla myös lisätään turvallisuutta, sillä lasi ei aiheuta turvakalvotettuna vaaraa, vaikka siihen törmättäisiin. 

Kuva
Turvakalvotukset | Plusprint.fi

5) Huurrekalvotukset
Huurrekalvoja käytetään laajasti sekä teollisuudessa että toimistotiloissa. Huurrekalvon ideana on estää näkyvyys tilaan, mutta päästää kuitenkin jonkin verran valoa sisään. Huurrekalvot eivät estä lämmön sisäänpääsyä yhtä tehokkaasti kuin tummennuskalvot, vaan niitä käytetään pääasiassa näkösuojina tai sisustuselementteinä. 

6) Erikoiskalvotukset
On olemassa myös erilaisia ratkaisuja vaihtuviin tarpeisiin. Valikoimista löytyy muun muassa kalvoa, joka estää tietokoneen näytön näkemisen, mutta ei vaikuta muuhun näkyvyyteen juuri mitenkään. Tämä soveltuu erinomaisesti tietoturvaa vaativiin kohteisiin. 

Pyydä tarjous omaan kohteeseesi ja saat hinta-arvion tai lisätietokyselyn 24 tunnin kuluessa (arkipäivinä). 

 

Plusprint toivottaa rauhallista joulun aikaa | Plusprint.fi
20.12.2022

Rauhallista joulun aikaa kaikille

Plusprintin tontut toivottavat kaikille asiakkailleen ihanaa joulun aikaa ja menestystä uuteen vuoteen. Plusprint palvelee myös joulun välipäivinä. Katso joulun aukioloajat!

2.11.2022

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Hyödynnätkö jo valomainoksien tuomaa näkyvyyttä? Valaisemattomat mainokset näkyvät talviaikaan vain murto-osan päivästä, mutta valaisemalla saat brändisi loistamaan päivän jokaisena tuntina. Katso lisää!

Joulukalenterit omalla kuvalla | Plusprint.fi
14.10.2022

Joulukalenterit ja vuosikalenterit omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit ja joulukalenterit tilataan nyt. Meiltä saat omilla kuvilla ja virallisilla juhlapyhillä sekä nimipäivillä varustetut vuosikalenterit lähes missä koossa tahansa. Myös upeat joulukalenterit pienissäkin tilauserissä! Ole nopea, sillä joulu lähestyy!

Plusprint on ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi
8.6.2022

Ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi

Ekologisista valinnoistaan tuttu painotalomme on nyt myös sertifioinut osaamisensa Ekokompassin avulla. Näin ollen kehityksen seuranta on helpompaa ja myös asiakkaamme saavat sertifioitua palvelua.

Messuosaston suunnittelu | Plusprint.fi
28.3.2022

Messuosaston suunnittelun ABC | Plusprint.fi

Messuja saa taas järjestää ja toimivan messuosaston suunnittelu on monella nyt ajankohtaista. Helpoimmalla pääset, kun annat meidän hoitaa osastosi suunnittelun. Katso vinkit miten onnistut varmasti messuilla!

Banderolli yritykselle | Plusprint.fi
7.3.2022

Banderollit ja kyltit asennettuna | Plusprint.fi

Kevät ja kesä ovat parasta aikaa päivittää yrityksesi banderollit, logokyltit ja tienvarsimainokset kuntoon. Hoidamme suunnittelun alusta loppuun ja nyt kevään huipputarjouksena suunnittelu maksutta kaikkiin suurkuvatuotteisiin!

Ikkunoiden tummennukset | Plusprint.fi
7.3.2022

Ikkunakalvotukset toimistoihin | Plusprint.fi

Ikkunakalvotukset luovat yksityisyyttä, parantavat työmuokavuutta ja tekevät toimistoympäristöstä tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden. Katso millaisia vaihtoehtoja on tarjolla!