7.12.2017 klo 15:14

Käyntikortit moneen makuun | Plusprint.fi

Pyrimme sloganimme mukaisesti tekemään uniikkia brändiviestintää ja julkaisemmekin nyt ylpeinä uuden käyntikorttimallistomme, josta vaativimmatkin kuluttajat löytävät itselleen soveltuvan käyntikortin. Nostimmekin esille viisi erilaista mallia, joita kannattaa harkita seuraavan kerran käyntikortteja tilatessasi!

Valitsessasi juuri itsellesi sopivaa käyntikorttia, kannattaa miettiä millaiset ihmiset vastaanottavat korttiasi. Valitse oma korttisi siten, että teet vaikutuksen mahdollisimman moneen asiakassegmenttisi edustajaan. Upeasta kortista syntyy takuuvarmasti keskustelu, joka rikkoo jään ja antaa paremmat lähtökohdat kaupanteon onnistumiseen.

Uuteen käyntikorttimallistoomme voit tutustua tästä!

1) Erikoispaksut käyntikortit

Paksuja käyntikortteja harkitessa kannattaa ottaa huomioon käytännöllisyys. Plusprintin Tuhti Series-käyntikortit on suunniteltu niin, että materiaali on massasta erottuvan jykevää (neliömassa 400g), mutta mahtuu kuitenkin käynikorttitaskuihin. Paksu materiaali myös "rispaantuu" reunoilta helpommin, joten käyntikortti kannattaa laminoida - varsinkin jos reunoille saakka ulottuu väriä. Varmistamme, että tuhti lopputulos myös oikeasti toimii!

2) Säänkestävät käyntikortit

Ovatko käyntikorttisi joskus kastuneet ja musteet levinneet? Entä onko käyntikorteissasi likaisia sormenjälkiä? Säänkestävät käyntikortit voivat olla juuri sinulle. Näitä kortteja on todella vaikea rikkoa ja ne sopivatkin hyvin myös kanta-asiakaskorteiksi.

3) Puuvillaiset käyntikortit

Tässäpä hieman erilainen vaihtoehto niille, jotka haluavat säväyttää. Puuvillaisia käyntikortteja ei tule ihan heti vastaan ja 100% puuvillasta valmistetut kortit ovat päällystämätöntä materiaalia, joten luonnonystävälle nämä ovat erinomainen vainta. Lisäksi tuntuma korteissa on täysin uniikki.

4) Säihkyvät käyntikortit

Paperivalikoimastamme löytyy myös sädehtiviä vaihtoehtoja. Paperit sopivat upeasti käyntikorttien lisäksi juhlallisiin kutsuihin tai esitteisiin. Valikoimastamme löytyy muun muassa paperi, jossa on käytetty aikotja hopeahiukkasia tuomaan tarvittavaa blingiä painotuotteeseen.

5) Huippuedulliset käyntikortit

Käytkö usein messuilla, joissa käyntikortteja pitää olla runsaasti mukana, mutta et halua käyttää rutkasti rahaa kortteihisi? Kysy meiltä tarjous jakotavaraksi soveltuvasta kortista, joka laadultaan on kuitenkin taattua Plusprint-tasoa. Tarjoamme käyntikortteja alkaen 0,05 snt/kpl!