Kuva
Printit tapahtumiin ja messuille | Plusprint.fi
Printit tapahtumiin ja messuille | Plusprint.fi
30.6.2022 16:59

Kesätapahtumien printit mahdollistavat onnistuneen festarin | Plusprint.fi

Vastaamme vuosittain usean ison tapahtuman printeistä ja asennuksien organisoinnista. Melko pienetkin tapahtumat vaativat paljon printtiä, sillä ihmisiä pitää opastaa, hintoja pitää olla esillä, selkeitä maamerkkejä, yhteistyökumppanit haluavat näyttävästi esille ja vielä kerran se opastus. Nimittäin koskaan ei ole liikaa opasteita!

Moni tapahtumajärjestäjä luottaa Plusprintiin, sillä homman tiedetään toimivan. Printtien hallinnointi, tuotanto ja toimitus tapahtuu yhdeltä luukulta ja projekteilla on aina nimetty vastaava. Näin ollen organisointi on helppoa ja tieto liikkuu kevyesti. Printtien tuotanto taas vaatii kokemusta, sillä nopealla aikataululla tuotetut printit pitää aikatauluttaa oikein ja esimerkiksi rakenteiden turvallisuudesta ei voida tinkiä. 

Taitaja-tapahtuma oli laajuudeltaan valtava

Taitaja2022-tapahtuma, joka keräsi Porin Isomäkeen kymmeniä tuhansia ihmisiä. Tuotimme tapahtumaan kaikki printit kaulapasseista aina monikymmenmetrisiin banderolleihin. Kilpailualue oli valtava ja kattoi kolme isoa aluetta. Opastus piti hoitaa melko pitkältä matkalta ja todella laajalle alueelle. Lisäksi kilpailulajeja oli noin 50 ja jokaiseen lajiin tehtiin lajikyltit, sponsorikyltit ja muuta printtiä. Lavalla nähtiin muun muassa valtavat puiset kirjaimet, jotka suunniteltiin kestämään aikaa ekologisuuden hengessä. Samaa rakennelmaa käytetään vuonna 2023 Espoossa, sillä rakenteeseen suunniteltiin vaihtonumerot. Printtejä tehtiin lopulta tuhansia ja asennusten sekä logistiikan organisointi hoidettiin yhteistyössä Taitaja-tiimin kanssa. Tapahtuma onnistui upeasti ja keräsi kiitosta ja ihailua kävijöiltä. 

Kuva
Logokirjaimet suunniteltuna | Plusprint.fi

Suomen suuri festivaali tarvitsee paljon printtiä

Perinteinen Pori Jazz-tapahtuma on kävijämäärältään Suomen suurin festivaali. Kokonaiskävijämäärä on vuosittain yli 300 000, joten suuri ihmismäärä luo myös paljon vastuuta. Printit ovat suuri osa opastusta ja organisaatiolle tärkeän visuaalisen ilmeen ulostuontia. Lavakankaat, telttojen somistus ja ympäri kaupunkia näkyvä jazz-kulttuuri ilmentyvät usein printin avulla, jossa me olemme Pori Jazzin apuna. Printeissä korostuu laatu ja värit, mutta ennen kaikkea tapahtuman printtien tuottaminen vaatii raudanlujaa organisointikykyä. Aikataulut ovat tiukkoja ja yllätyksiä tulee aina, joten kyky ratkaista ongelmat, on painoyhteistyökumppanille erittäin tärkeää. Siinä me olemme rautaisia ammattilaisia. 

Kuva

Jos tarpeenasi on tapahtumaprinttien tuottaja, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua alusta loppuun ja huolehdimme, että printeistä ei tarvitse stressata, sillä tapahtumajärjestäjällä on muitakin huolenaiheita. 

Plusprint toivottaa rauhallista joulun aikaa | Plusprint.fi
20.12.2022

Rauhallista joulun aikaa kaikille

Plusprintin tontut toivottavat kaikille asiakkailleen ihanaa joulun aikaa ja menestystä uuteen vuoteen. Plusprint palvelee myös joulun välipäivinä. Katso joulun aukioloajat!

2.11.2022

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Hyödynnätkö jo valomainoksien tuomaa näkyvyyttä? Valaisemattomat mainokset näkyvät talviaikaan vain murto-osan päivästä, mutta valaisemalla saat brändisi loistamaan päivän jokaisena tuntina. Katso lisää!

Joulukalenterit omalla kuvalla | Plusprint.fi
14.10.2022

Joulukalenterit ja vuosikalenterit omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit ja joulukalenterit tilataan nyt. Meiltä saat omilla kuvilla ja virallisilla juhlapyhillä sekä nimipäivillä varustetut vuosikalenterit lähes missä koossa tahansa. Myös upeat joulukalenterit pienissäkin tilauserissä! Ole nopea, sillä joulu lähestyy!