6.3.2018 klo 14:48

Mainosmateriaalien maailma vaatii oppaan | Plusprint.fi

Painotuotteet eivät ole katoamassa vauhdilla digitalisoituvasta maailmastamme mihinkään - vain huonot painotuotteet ovat.

Yhä enenevässä määrin asiakkaat tarvitsevat kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joissa ei suinkaan tarjota yhtä osaa projektista vaan vaaditaan projektinhallinnan osaamista. Markkinointimateriaalien pitää vastata laadultaan yrityksen luomaa laatumielikuvaa. Painotuotteiden pitää olla erityisen hyvin suunniteltuja, osana suurempaa kokonaisuutta. Tämä on mahdollista vain osaavan yhteistyökumppanin kanssa, joka ymmärtää mitä projektilla tavoitellaan ja pystyy tarjoamaan ratkaisut tavoitteen täyttämiseksi. Olemme tehneet aikojen saatossa valtavasti panostuksia, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme niin hyvin, että jonain päivänä voimme sanoa olevamme Suomen asiakaslähtöisin yritys.

Juuri tästä syystä yhä useampi on valinnut painotuotteidensa toimittajaksi Plusprintin. Avaamme seuraavassa muutamia avainasioita, joihin uskomme jokapäiväisessä työssämme.

1. Asiakaslähtöisyys ei ole vain puhetta

Meille asiakaslähtöisyys tarkoittaa aina sitä, että jokainen yritys on aina samalla viivalla - yrityksen koko, liikevaihto tai sijainti ei vaikuta palvelun laatuun. Hoidamme kiireelliset työt toiminimelle siinä missä pörssiyhtiöllekin ja osoitamme sekä pienille että isoille projekteille yhteyshenkilön, jonka kanssa koko projekti viedään läpi. Näin vältytään väärinymmärryksiltä, minimoidaan virheiden riskit ja säästetään huomattavasti aikaa.

2. Tarjoamme ammattitaitomme käyttöösi

Pyrimme aina siihen, että näkyvyysratkaisut ovat pitkäikäisiä, käytännöllisiä ja laadukkaita. Tämä vaatii erinomaista suunnittelua, jota tarjoamme täysin maksutta. Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme varsin hyvin mikä toimii ja mitä sudenkuoppia kannattaa välttää. Työskentelemme tarpeen mukaan yhdessä oman markkinointitoimistosi kanssa tai ehdotamme projektiin sopivaa kumppania laajasta verkostostamme.

3. Meidän normaalimme on monelle huippunopea

Toimitusvarmuutemme on 100%. Tämän lisäksi olemme alamme nopeimpia toimijoita ja kuulemme jatkuvasti kehuja siitä, että pystymme toimittamaan painotuotteita huippunopealla toimitusajalla - vaikka sitä ei edes erikseen vaadittaisi. Tämä on tuhansien toistojen ja jatkuvasti kehittyvän tilausprosessin ansiota. Alan laadukkainta tuotantoa ei pysty tarpeeksi ylistämään.