31.10.2017 klo 12:19

Muista sidosryhmiä jouluna(kin)

Joulun lähestyminen aiheuttaa useassa yrityksessä ylimääräistä stressiä, sillä asiakkaiden, yhteistyökumppanien ja työntekijöiden muistaminen vie aikaa, vaikka pikkujoulut ja deadlinet painavat päälle.

Pystyt huomioimaan kaikki sidosryhmäsi pienelläkin budjetilla, mutta silti omaperäisesti ja yrityksellesi sopivalla personoidulla tavalla. Pääasia että olet ajoissa liikkeellä ja käytät mielikuvitusta apunasi. Parhaimmillaan joulun alla saapunut tervehdys tai pieni kiitoslahja menneestä vuodesta toimii huippuluokan markkinointina, jota ei edes mielletä markkinoinniksi.

Seuraavassa on muutamia ideoita joulunajan lahjojen suunnitteluun. Lahjat tai kortit kannattaa lähettää hyvissä ajoin, sillä tammikuussa luettu joulutervehdys ei lämmitä sydäntä samalla tavalla kuin ennen lomalle lähtöä. Suosittelemmekin laittamaan joulutervehdykset matkaan joulukuun alussa.

1)      Perinteinen joulukortti yrityksesi kuvalla

Joulukortti ei mene muodista koskaan. Sen sijaan että laittaisit vakiokortin postiin jokaiselle asiakkaallesi, lähetä meille haluamasi kuva ja teemme sinulle personoidut joulukortit. Tarvittaessa myös postitamme ne suoraan asiakkaillesi, joten säästät rutkasti aikaa sekä vaivaa, kun annat Plusprintin hoitaa homman alusta loppuun.

Joulutarjous: 100kpl postikortteja omalla kuvalla vain 39,- (alv 0%).

2)      Lahjapaperi yrityksesi logolla

Jos olet lähettämässä asiakkaillesi suklaalevyä tai muuta pientavaraa, kannattaa se ehdottomasti pakata upeaan lahjapaperiin, joka on personoitu yrityksesi kuosiin. Lähetä meille vain logosi ja saat haluamasi määrän lahjapaperia sinulle sopivan kokoisina arkkeina.

Joulutarjous: 100 arkkia lahjapaperia omalla kuosilla vain 89,- (alv 0).

3)      Vuosikalenteri tai taskukalenteri

Kalenteri on hyödyllinen lahja asiakkaillesi tai työntekijöillesi. Omilla kuvilla varustettu kalenteri toimii markkinointimateriaalina seuraavan vuoden ja saat näkyvyyttä lähes huomaamattasi.

Joulutarjous: 100kpl A6 taskukalenteri omilla kuvilla vain 179,- (alv 0).

4)      Muistivihko yrityksesi ilmeellä

Muistivihko menee suoraan käyttöön ja toimii markkinointimateriaalina käyttäjän työpöydällä. Tyylikäs vihko muistuttaa yrityksesi tuotteista muulloinkin kuin jouluna.

Joulutarjous: Muistivihko A6, 100 kpl, 60 sivua omalla kuosilla vain 159,- (alv 0)

Yllä mainittujen tuotteiden lisäksi Plusprintistä saat lähes mitä tahansa materiaalia, joiden avulla muistat asiakkaitasi ja muita sidosryhmiä tyylikkäästi. Ota yhteyttä ja pyydä lisäideoita, jotta olet hyvissä ajoin liikkeellä eikä joulualuskiire pääse yllättämään.

Pyydä tarjous juuri haluamastasi tuotteesta ja määrästä tästä!