Kuva
Plusprint on mukana EK:n vastuullisuustyöryhmässä | Plusprint.fi
Plusprint on mukana EK:n vastuullisuustyöryhmässä | Plusprint.fi
9.2.2023 21:57

Plusprint valittu EK:n vastuullisuustyöryhmään | Plusprint.fi

Plusprint on jo pitkään tehnyt työtä ekologisemman ja vastuullisemman painamisen eteen Suomessa. Olemme olleet mukana erilaisissa foorumeissa kertomassa työstämme ja tavoitteemme onkin luoda terve, vastuullinen toimintaympäristö alallemme. Tällä hetkellä tuotteiden vertailu normaalille kuluttajalle on äärimmäisen vaikeaa ja kokeneenkin ostajan on vaikea hahmottaa mistä palasista vastuullisuus koostuu.

Plusprintin tähän saakka merkittävin saavutus vastuullisuusnäkökulman esilletuomisessa on valinta Elinkeinoelämän keskusliiton vastuullisuustyöryhmään alamme ainoana edustajana. Ryhmä koostuu 16 yritysedustajasta eri toimialoilta.

Ryhmä tulee ensi vaiheessa toimimaan projektinomaisesti vuoden 2023 ajan ja sen päätavoitteena on luoda näkemys siitä, miten vastuullisuudesta tehdään kilpailuetu suomalaisille pk-yrityksille ja miten tällä vahvistetaan Suomen maakuvaa vienninedistämisen tueksi. Ryhmän kokouksissa on tarkoitus käsitellä vastuullisuuden ajankohtaisimpia aiheita teemakohtaisesti keskittyen erityisesti yritysten kohtaamiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin, parhaiden käytäntöjen jakamiseen sekä yritysten viesteihin EK:n edunvalvontatyöhön. EK koostaa kokousten perusteella raportin, joka tukee niin koko Suomen pk-kenttää kuin toimii viestinä päätöksentekijöille.

Plusprintin edustajana ryhmässä toimii toimitusjohtaja Jari Kuivalainen. Kuivalainen kertoo olevansa erittäin otettu tästä mahdollisuudesta: "Yksi päätavoitteistamme on olla alamme vastuullisin toimija, joka omalla esimerkillään vie alaamme kohti uutta aikakautta. Valinta työryhmään yllätti positiivisesti, mutta ennen kaikkea olen todella iloinen tästä kunniasta olla mukana. Uskon että saamme ryhmän kanssa paljon hyvää aikaan, sillä ryhmä vaikutti erittäin osaavalta ja motivoituneelta."

Kuva
Jari Kuivalainen | Plusprint.fi

 

 

Joulukalenterit omalla kuvalla | Plusprint.fi
9.9.2023

Joulukalenteri ja vuosikalenteri omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit ja joulukalenterit tilataan nyt. Meiltä saat omilla kuvilla ja virallisilla juhlapyhillä sekä nimipäivillä varustetut vuosikalenterit lähes missä koossa tahansa. Myös upeat joulukalenterit pienissäkin tilauserissä! Ole nopea, sillä joulu lähestyy!

Plusprint brändäsi Shotsin ravintolan | Plusprint.fi
26.6.2023

Ravintolan brändäys | Plusprint.fi

Brändäsimme Shotsin uuden ravintolan ilmeen ja loimme rentoa, mutta tyylikästä tunnelmaa vanhan jäätelöbaarin tilalle rakennettuun miljööseen.

Plusprint toivottaa rauhallista joulun aikaa | Plusprint.fi
20.12.2022

Rauhallista joulun aikaa kaikille

Plusprintin tontut toivottavat kaikille asiakkailleen ihanaa joulun aikaa ja menestystä uuteen vuoteen. Plusprint palvelee myös joulun välipäivinä. Katso joulun aukioloajat!

2.11.2022

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Hyödynnätkö jo valomainoksien tuomaa näkyvyyttä? Valaisemattomat mainokset näkyvät talviaikaan vain murto-osan päivästä, mutta valaisemalla saat brändisi loistamaan päivän jokaisena tuntina. Katso lisää!