Kuva
7.10.2020 10:37

Porin Ässät kunnioittaa legendojaan | Plusprint.fi

Perinteiselle porilaiselle jääkiekkoseuralle Porin Ässille on ehtinyt kertyä kunnioitettavaa historiaa jo 60 vuoden ajan. Jo itsessään legendaarisen seisomakatsomon taakse rakennettu Legendakulma on koonnut seinille, ikkunoihin ja oviin valtavasti porilaista jääkiekkohistoriaa. Seinillä komeilee pelaajia ja päivämääriä, joita jokaisen jääkiekkoihmisen pitäisi tunnistaa vaikka unissaan, mutta legendojen ja tapahtumien kokoaminen ehyeksi kokonaisuudeksi on vaatinut valtavan työmäärän. Graafisesta ilmeestä on vastannut West Creative, joka yhdessä Plusprintin kanssa toteutti ilmeen Legendakulmaan. 

Legendakulman ideana on historian esille tuomisen lisäksi kerätä tuottoja juniorityön hyväksi. Pukukopin näköiseksi remontoitua Legendaklubia voi vuokrata omaan käyttöön erilaisiin tapahtumiin. Osana kokonaisuutta tilan vuokraajat saavat vieraakseen seinillä komeilevia legendoja, joten kokonaisvaltainen jääkiekkokokemus on taattu. 

Legendakulma Isomäen jäähallissa | Plusprint.fi
Legendakulma Isomäen jäähallissa | Plusprint.fi

Plusprintin myyntijohtaja Tommi Laaksonen kertoo, että projekti oli verrattain haastava, mutta sitäkin antoisampi. "Seinäpinta, johon pääosa printeistä kiinnitettiin oli rapistunut monin paikoin. Näin ollen teippausta emme voineet edes harkita, vaan päädyimme levyttämään noin 100 neliötä seinäpinta-alaa. West Creative teki loistavaa työtä suunnittelussa ja graafikkomme Ida Kalliokorpi ratkaisi kaikki eteen tulleet haasteet. Alusta lähtien oli selvää, että tästä tehdään vaikuttava kokonaisuus, eikä kompromisseja sallita. Urheilu ja varsinkin jääkiekko on monelle porilaiselle ylpeyden aihe ja oli aivan mahtavaa tehdä projektia, jossa tätä porilaista historiaa kunnioitetaan valtavan hienolla tavalla".

Ässien ikkunteipit Legendakulmaan | Plusprint.fi
Ässien ikkunteipit Legendakulmaan | Plusprint.fi

Yllä olevassa kuvassa näkyvät ikkunat suunniteltiin päästämään valoa tilaan, mutta samalla ei haluttu tinkiä printin laadusta. Lisäksi ulospäin haluttiin näkyvän myös laadukas printti, joten toteutus päädyttiin tekemään tyylikkäästi kirkkaalle teipille kerrostulostuksena. Peräti viisi kerrosta printtiä luo teippiin erittäin tarkan molemminpuolisen kuvan, jota kelpaa ihastella. 

Ässien Legendakulman pukukoppi | Plusprint.fi
Ässien Legendakulman pukukoppi | Plusprint.fi

Yllä olevassa kuvassa Legendaklubi, jonka ilme uudistettiin täysin. Takaseinällä komeilevat Lasse Heikkilä ja Karri Kivi, pukukaappien yläpuolella voi ihastella Ässien mestaruusvuosien rostereita. 

Isomäen tähdet | Plusprint.fi
Isomäen tähdet | Plusprint.fi

Valtavat seinäprintit komistavat Legendakulmaa, jossa jokainen kävijä voi ihastella porilaista kiekkohistoriaa. Myyntijohtaja Laaksonen kiitteleekin Ässät ry:a ja varsinkin Jukka Pelkosta, joka lähti ennakkoluulottomasti tuomaan porilaista jääkiekkohistoriaa esille ja tekemään tätä kautta hyvää myös junioreille. "Jukka on tehnyt valtavasti töitä, jotta ollaan nyt tässä pisteessä. Olemme Plusprintin kanssa saaneet kunnian olla toteuttavassa roolissa, mutta tällaisten projektien ideoiminen vaatii lukemattomia työtunteja. Toivottavasti fanit ja porilaiset osaavat arvostaa tätä kunnianosoitusta", kertoo Laaksonen. 

Projektiin on tulossa vielä lisää yksityiskohtia, mutta näistä lisää tuonnempana..

 

Plusprint on ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi
8.6.2022

Ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi

Ekologisista valinnoistaan tuttu painotalomme on nyt myös sertifioinut osaamisensa Ekokompassin avulla. Näin ollen kehityksen seuranta on helpompaa ja myös asiakkaamme saavat sertifioitua palvelua.

Messuosaston suunnittelu | Plusprint.fi
28.3.2022

Messuosaston suunnittelun ABC | Plusprint.fi

Messuja saa taas järjestää ja toimivan messuosaston suunnittelu on monella nyt ajankohtaista. Helpoimmalla pääset, kun annat meidän hoitaa osastosi suunnittelun. Katso vinkit miten onnistut varmasti messuilla!

Banderolli yritykselle | Plusprint.fi
7.3.2022

Banderollit ja kyltit asennettuna | Plusprint.fi

Kevät ja kesä ovat parasta aikaa päivittää yrityksesi banderollit, logokyltit ja tienvarsimainokset kuntoon. Hoidamme suunnittelun alusta loppuun ja nyt kevään huipputarjouksena suunnittelu maksutta kaikkiin suurkuvatuotteisiin!

Ikkunoiden tummennukset | Plusprint.fi
7.3.2022

Ikkunakalvotukset toimistoihin | Plusprint.fi

Ikkunakalvotukset luovat yksityisyyttä, parantavat työmuokavuutta ja tekevät toimistoympäristöstä tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden. Katso millaisia vaihtoehtoja on tarjolla!

Vaalimainosten painatus | Plusprint.fi
7.4.2021

Vaalimateriaalin painatus | Plusprint.fi

Vaalimainosten painatus kätevästi yhdeltä luukulta! Katso kattava valikoimamme ja tilaa vaalimainokset kätevästi Plusprintista. Autamme sinua onnistumaan!

100% suomalainen
10.3.2021

Miksi suomalaisuus on niin tärkeää? | Plusprint.fi

Suomalaisen työn arvostus on kasvanut merkittävästi korona-aikana. Ihmiset ovat havahtuneet käyttämään enemmän kotimaisia palveluja, joilla on mittava työllistävä vaikutus. Kuinka suuri merkitys yhteiskunnalle sillä oikein on? Lue lisää blogistamme!