7.6.2017 klo 13:39

Printit kuntoon kesällä

Kesä on alasta riippuen joko rentoutumisen tai lisääntyneen työstressin aikaa. Monilla yrityksillä etenkin heinäkuu on vuoden hiljaisin kuukausi, jolloin asiakkaatkin ovat lomilla. Omaa kesälomaa odotetaan kuin kuuta nousevaa ja jokainen meistä on varmasti myös lomansa ansainnut. Vaikka sähköposti ei paukkuisikaan herkeämättä, kannattaa kesäkuukaudet käyttää tulevien myyntikampanjoiden suunnitteluun. Voitkin hyödyntää oman kesälomasi ja laittaa rattaat pyörimään ennen lomalle lähtöä, jotta syyskauden kampanjat ja materiaalit ovat suunniteltuna, kun palaat lomilta. Me Plusprintissä autamme mielellämme ideoinnissa ja otamme projektin haltuun, jotta voit itse nauttia kesästä.

Monet palaavat lomilta elokuussa, jolloin myös markkinoinnin on oltava jälleen täydessä terässä. Kampanjan ideointiin kannattaa varata oma aikansa ja materiaalien suunnittelu on järkevintä jättää ammattilaisten huomaan. Voimmekin auttaa sinua laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla suunnittelemaan sekä digi- että printtikampanjasi kuntoon kesälomasi aikana. Järkevintä on järjestää tapaaminen asiantuntijamme kanssa ennen lomia. Kartoitamme ideat, budjetti, erikoistoiveet ja aikataulut. Tämän jälkeen homman voi huoletta jättää asiantuntijaryhmämme haltuun ja kesälomalta palatessasi nähtävillä ovat vedokset, joihin tehdään vielä viimeiset muutokset ennen kuin materiaalit ovat valmiita kampanjaasi varten. Näin käytetään hyödyksi myös se aika, jolloin keräät akkuja työntäyteisen syksyn haasteisiin.

Toimimalla aktiivisesti ennen kesälomia saat mahdollisesti merkittävän kilpailuedun, sillä voit käynnistää kampanjasi ennen kilpailijoita, joilla materiaalit ja tuotteet ovat vielä suunnitteluvaiheessa. Pystyt lähestymään potentiaalisia asiakkaita ensimmäisenä esimerkiksi yhdistetyllä suoramarkkinointi- ja sähköpostikampanjalla ja pääset osallistumaan messuille ilman stressiä tarvittavien materiaalien toimituksista.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kuten vanha viisaus sanoo. Kannattaakin ottaa yhteyttä vaikka heti ja tiedustella kuinka voisimme auttaa sinua jopa oman kesälomasi aikana. Pyydä tarjous tästä tai sovi tapaaminen asiantuntijamme kanssa. Olemme myös avanneet painotalomme yhteyteen terassin, johon voit tulla nauttimaan kesäiset kahvit ja keskustelemaan kampanjasi toteuttamisesta.

Erittäin hyvää ja aurinkoista kesää kaikille!