Kuva
Plusprint brändäsi Shotsin ravintolan | Plusprint.fi
Plusprint brändäsi Shotsin ravintolan | Plusprint.fi
26.6.2023 11:57

Ravintolan brändäys | Plusprint.fi

Shotsin uusi ravintola Shots Kävelykatu aukesi alkukesästä 2023 ja brändäsimme ravintolan ilmeen lukuisilla printeillä. Tyylikäs tummanvihreä sävy toistuu ilmeessä paljon, mutta sisutukseen on tuotu raikkautta ja tyyliä väreillä sekä yhteistyökumppanien brändiä esille tuomalla. 

Kuva
Ravintolan brändäys | Plusprint.fi

Kokonaisuus yksinkertaisesti toimii

"Vanhan jäätelöbaarin muokkaaminen tyylikkääksi ruoka- ja seurustelupaikaksi otti aikansa, mutta lopputulos on näyttävä. Varsinkin katolla oleva valomainos, jossa kunnoitettiin vanhaa ja luotiin uutta, on tyylikäs ilmestys. Vanha runko kunnostettiin ja maalattiin vastaamaan nykypäivän standardeja ja valmis tuote sopii kokonaisuuteen kuin piste iin päälle", kertoo projektista vastannut Saija Roponen-Alhonpää. 

Valomainoksen lisäksi Shotsiin toteutettiin muun muassa kaikki teippaukset, suuria levytulosteita paikan brändäämiseen, ulkokäyttöön suunnitellut menut, pöytämenut, valaistuja hinnastojulisteita sekä paljon muuta markkinointimateriaalia avajaisiin liittyen. 

Kuva
Myyntikojun teippaus | Plusprint.fi

Ravintolamiljöötä pitää kunnioittaa

Plusprint on vastannut Shotsin brändin esilletuomisesta nyt kolmeen kohteeseen ja kaikki ravintolat ovat olleet hyvin erilaisia ja mielenkiintoisia. Saman brändin siirtäminen täysin erilaisesta lokaatiosta toiseen on aina oma haasteensa, mutta olemme mielestämme onnistuneet tässä mahtavasti ja olemme onnistuneet kunnioittamaan sekä Shotsin tyylikästä brändiä että paikan omaa tunnelmaa. 

Shotsin puolelta suunnittelusta on vastannut Juha Harttunen Playmaker Oy:sta. 

 

Joulukalenterit omalla kuvalla | Plusprint.fi
9.9.2023

Joulukalenteri ja vuosikalenteri omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit ja joulukalenterit tilataan nyt. Meiltä saat omilla kuvilla ja virallisilla juhlapyhillä sekä nimipäivillä varustetut vuosikalenterit lähes missä koossa tahansa. Myös upeat joulukalenterit pienissäkin tilauserissä! Ole nopea, sillä joulu lähestyy!

Plusprint brändäsi Shotsin ravintolan | Plusprint.fi
26.6.2023

Ravintolan brändäys | Plusprint.fi

Brändäsimme Shotsin uuden ravintolan ilmeen ja loimme rentoa, mutta tyylikästä tunnelmaa vanhan jäätelöbaarin tilalle rakennettuun miljööseen.

Plusprint toivottaa rauhallista joulun aikaa | Plusprint.fi
20.12.2022

Rauhallista joulun aikaa kaikille

Plusprintin tontut toivottavat kaikille asiakkailleen ihanaa joulun aikaa ja menestystä uuteen vuoteen. Plusprint palvelee myös joulun välipäivinä. Katso joulun aukioloajat!

2.11.2022

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Hyödynnätkö jo valomainoksien tuomaa näkyvyyttä? Valaisemattomat mainokset näkyvät talviaikaan vain murto-osan päivästä, mutta valaisemalla saat brändisi loistamaan päivän jokaisena tuntina. Katso lisää!