26.7.2018 klo 13:09

Tarroja joka lähtöön | Plusprint.fi

Plusprint tarjoaa runsaasti erilaisia tarramateriaaleja erilaisiin tarpeisiin. Tarrojen nimet eivät yksinään kerro tavalliselle kuluttajalle mitään ja tästä syystä pyrimmekin aina ohjeistamaan asiakasta kuinka tarroja pitäisi käyttää. Tarroissa on suuria eroja muun muassa liiman pitävyydessä, tarran säänkestossa ja esimerkiksi asennettavuudessa erilaisille pinnoille. Meillä on hyllytavarana useita kymmeniä erilaisia vaihtoehtoja, joista löytyy varmasti paikkaan kuin paikkaan soveltuva tarramateriaali.

Moni ei tiedä, että esimerkiksi valkoinen väri ei ole itsestäänselvyys edes nykyaikaisissa tarratulostimissa. Valkoisella värillä saadaan printattua esimerkiksi läpinäkyvälle tarralle valkoisia kirjaimia, joita käytetään ikkunamainonnassa.

Asiakkaalta toivommekin mahdollisimman tarkkaa selvitystä tarran käyttötarkoituksesta ja asennuskohteesta, jotta voimme aina suositella parasta tarravaihtoehtoa paikkaan kuin paikkaan. Oli sitten kyseessä ikkunateippaus, kampanjatarra, tarra tuotepakkaukseen tai vaikka asfalttitarra, on aina hyvä tietää toivottu tarran käyttöikä ja asennuskohteiden yksityiskohdat.

Seuraavaksi luettelemme viisi erilaista vaihtoehtoa, joita tarjoamme asiakkaillemme ja kerromme miten kutakin tarramateriaalia voi hyödyntää omassa markkinoinnissaan.

1) Monomeeritarrat
Monomeeritarrat ovat erinomainen vaihtoehto useimpiin tarpeisiin. Tasaiselle pinnalle tarkoitetut monomeeritarrat eivät sovellu kaareville pinnoille, mutta edullisen hintansa vuoksi monomeeritarroja hyödynnetään monissa kampanjoissa. Tarrojen säänkestokestokaan ei ole hullumpi, sillä valmistaja Hexis lupaa monomeeritarrallekin noin viiden vuoden säänkeston. Monet valmistajat suosittelevat monomeeritarran käyttöä vain sisätiloissa, mutta Hexisin laadukkaat tuotteet voi huoletta asentaa myös ulos, kunhan asennuspinta on sileä. Normaalit käyttökohteet monomeeritarralle ovat kampanja- ja messumainonta, tuotepakkauksien merkintä tai ikkunamainonta.

2) Polymeeritarrat
Polymeeritarrat tarjoavat monomeeritarroja enemmän vaihtoehtoja, sillä polymeeritarroja voidaan asentaa myös kaareville pinnoille. Polymeeritarroja on saatavilla runsaasti erilaisilla ominaisuuksilla ja asiakkaamme voivat valita läpinäkyvän- tai valkopohjaisen tarran. Tarrat voidaan valmistaa myös siten, että asennus suoritetaan esimerkiksi ikkunan sisäpuolelle. Tällöin on kuitenkin otettava huomioon, että näkyvyys ei ole samaa luokkaa kuin ikkunan ulkopintaan asennettavissa tarroissa. Polymeeritarroja käytetään pääasiassa ikkunamainonnassa, ajoneuvojen- ja kylttien merkkauksessa ja lattiatarroissa.

3) Heikkoliimaiset ja staattiset tarrat
Heikkoliimaiset tarrat ja staattiset tarrat ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina tasaiseen tahtiin. Muun muassa valikoimistamme löytyvä Hexis Repostick on huippulaadukas uudelleen kiinnittyvä materiaali, joka on kerännyt runsaasti kiitosta laadustaan. Materiaali on monia kilpailijoitaan jopa kaksi kertaa paksumpi, joten sen asentaminen on helppoa ja ulkonäkö äärimmäisen tyylikäs. Uudelleen kiinnittyviä tarroja käytetään muun muassa kampanjoissa ikkunoissa, jäätelöaltaissa, pöydissä ja muissa tasaisissa pinnoissa.

4) Kovaliimaiset tarrat
Kovaliimaiset tarrat ovat suunnattuna pääasiassa teollisuuden käyttötarkoituksiin. Kun tarralta vaaditaan pysyvyyttä hankalissakin käyttökohteissa, joissa haastetta voivat aiheuttaa asennettavan pinnan materiaalia, lämpötilojen vaihtelu tai vaikka paine, on valinta kovaliimainen tai tarjoamamme markkinoiden pitävin superkovaliimainen valukalvo. Hexisin huippulaadukas tuote tarttuu vaikka asfalttiin, lastulevyyn tai tiiliseinään.

5) Kaksipuoliset tarrat
Harva tietää, että tarra voi olla myös kaksipuolinen. Plusprintin käyttämän teknologian avulla tämäkin on mahdollista. Kaksipuolisia tarroja voidaan käyttää muun muassa ikkunoissa, joissa viestin halutaan näkyvän molemmille puolille.

Tarjolla on yllämainittujen lisäksi paljon muitakin vaihtoehtoja ja erilaisilla laminaateilla saadaan tarroihin aikaan huippuhienoja efektejä. Tarjolla on muun muassa erilaisia kuvioituja laminaatteja, joilla voidaan luoda karheaa pintaa asfalttitarraan tai satiinista pintaa monomeeritarraan. Autojen yliteippauksiin taas käytetään valukalvoja, jotka soveltuvat erinomaisesti myös kaareville pinnoille.

Kannattaakin ottaa yhteyttä myyntitiimiimme, niin kerromme mielellämme lisää ja suosittelemme käyttötarkoitukseesi juuri sopivaa tarraa. On hyvä ottaa huomioon, että lähes kaikki tarramme valmistetaan ympäristöystävällisellä UV-LED tuotantotavalla, tuulisähkön toimiessa virrantuottajana.

JOS OLET SUUNNITTELEMASSA TARRAA, KANNATTAA TUTUSTUA AINEISTO-OHJEISIIMME!