Kuva
Janina Kolkka aloittaa myyntijohtajana | Plusprint.fi
Janina Kolkka aloittaa myyntijohtajana | Plusprint.fi
27.3.2023 9:14

Uusia tekijöitä ja urakehitystä | Plusprint.fi

Plusprintin kevät on ollut kiireinen ja kasvu jatkuu jopa tavoiteltua kovempana. Kasvun tuomiin haasteisiin vastataan rekrytoinneilla, joiden myötä työntekijämäärä kohoaa jo 24 osaajaan. Lisäksi Janina Merisalo nappaa myyntijohtajan valtikan syksyn aikana Tommi Laaksoselta, joka siirtyy yrityksen kehittämisen pariin kehitysjohtajaksi.

Myyntipäälliköksi pitkän linjan B2B-osaaja

Myyntitiimiin vahvistusta tuo Saija Roponen-Alhonpää, joka siirtyi Plusprintin remmiin Lindströmin asiakasvastaavan paikalta. Saijan vastuulla Plusprintissa on asiakkuuksista vastaamisen lisäksi uusasiakasmyynti. "Innostun ja motivoidun brändeistä. Rakastan tehdä työtä brändien parissa ja uskon että pääsen työskentelemään kiinnostavien projektien ja asiakkaiden parissa aivan mahtavassa työporukassa", kertoo tuore myyntipäällikkö.

Kuva
Ben Lindgren | Plusprint.fi
Ben Lindgren (vas.) tuo osaamisensa Plusprintin käyttöön. 

Projektijohtamiseen kovan luokan osaaja

Saijan lisäksi Plusprintin ryhmään on liittynyt kovan luokan suurkuva-osaaja Ben Lindgren. Benin vastuualueena Plusprintissa ovat projektit ja Ben hoitaakin projektipäällikön työtään sekä asiakasrajapinnassa että tuotannon apuna. Ben tuo pitkän kokemuksensa lisäksi huimasti 3D-suunnittelun osaamista sekä materiaalitietoutta yritykseemme.

Pakkaamo ja varasto perustetaan huhtikuussa

Edellä mainittujen lisäksi Plusprintin Ulvilan toimipisteeseen perustetaan kaksi uutta toimenkuvaa, kun Janne Ruoho aloittaa huhtikuussa varastovastaavana ja Hanna Kumlander aloittaa pakkaamon ensimmäisenä työntekijänä. "Kasvun myötä moni asia on muuttunut ja varsinkin varastoinnin tarve on lisääntynyt huimasti. Molemmat aloittavat henkilöt ovat loistavia lisiä porukkaamme ja helpottavat jokapäiväistä työtämme todella paljon", kertoo toimitusjohtaja Jari Kuivalainen. 

Kuva
Janina Kolkka aloittaa myyntijohtajana | Plusprint.fi
Janina Merisalo ottaa isompaa roolia Plusprintissa. 

Janina Merisalo myyntijohtajaksi

Janina Merisalo aloittaa syyskuussa myyntijohtajana, kun Tommi Laaksonen siirtyy kehitysjohtajan rooliin ja pyrkii mahdollistamaan tuottavan kasvun jatkumisen. Yritys on kasvanut Laaksosen aikana 650 000 euron liikevaihdosta nykyiseen noin 3,5 miljoonan liikevaihtoa tavoittelevaan tasoon. Työntekijöitä on tullut lisää noin 20. "Vaikka yritys on kasvanut vuosi vuodelta, tekemisessä ja päivittäisessä työnteossa säilytetään aina hyvä, ihmisläheinen ja asiakaslähtöinen henki. Tiedän että Janina on valmis vaativaan rooliin ja olen varma, että nimenomaan hän pystyy nuo edellämainitut asiat takaamaan", kertoo Laaksonen. 

Merisalo on ollut Plusprintissa kaksi vuotta ja vastannut myyntipäällikön roolissa useista asiakkuuksista, mutta osallistunut aktiivisesti myös yrityksen kehittämiseen. Viittä vaille valmis kauppatieteiden maisteri ottaa roolin vastaan täynnä intoa: "Mahtavassa porukassa on hyvä kasvaa ja odotan innolla syksyn tuomia haasteita. Uusien mahdollisuuksien auettua omat suunnitelmat ovat muuttuneet pariinkin otteeseen, mutta jokainen päätös on vienyt asioita kohti tätä pistettä. Matkan varrelta on lisäksi tarttunut hurjasti oppia, jotka nyt otan mukaani uuden haasteen pariin". 

Joulukalenterit omalla kuvalla | Plusprint.fi
9.9.2023

Joulukalenteri ja vuosikalenteri omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit ja joulukalenterit tilataan nyt. Meiltä saat omilla kuvilla ja virallisilla juhlapyhillä sekä nimipäivillä varustetut vuosikalenterit lähes missä koossa tahansa. Myös upeat joulukalenterit pienissäkin tilauserissä! Ole nopea, sillä joulu lähestyy!

Plusprint brändäsi Shotsin ravintolan | Plusprint.fi
26.6.2023

Ravintolan brändäys | Plusprint.fi

Brändäsimme Shotsin uuden ravintolan ilmeen ja loimme rentoa, mutta tyylikästä tunnelmaa vanhan jäätelöbaarin tilalle rakennettuun miljööseen.

Plusprint toivottaa rauhallista joulun aikaa | Plusprint.fi
20.12.2022

Rauhallista joulun aikaa kaikille

Plusprintin tontut toivottavat kaikille asiakkailleen ihanaa joulun aikaa ja menestystä uuteen vuoteen. Plusprint palvelee myös joulun välipäivinä. Katso joulun aukioloajat!

2.11.2022

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Hyödynnätkö jo valomainoksien tuomaa näkyvyyttä? Valaisemattomat mainokset näkyvät talviaikaan vain murto-osan päivästä, mutta valaisemalla saat brändisi loistamaan päivän jokaisena tuntina. Katso lisää!