Kuva
2.11.2022 8:51

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Suomessa on suuri määrä yrityksiä, jotka eivät hyödynnä valomainoksien tuomia mahdollisuuksia, vaikka valaisemattomat mainokset näkyvät usein vain murto-osan päivästä. Valomainos on oiva ratkaisu syksyn pimeneviin iltoihin, sillä pimeyden laskeutuessa se takaa yrityksesi näkyvyyden ja pimeimpinäkin aikoina laadukas valomainos tuo viestisi asiakkaiden nähtäväksi.

Valomainoksia tehdään sekä sisä- että ulkokäyttöön, kooltaan ne voivat olla isoja tai pieniä ja niistä saadaan melkein minkä muotoisia tahansa. Meiltä onnistuvat suunnittelu, tuotanto ja asennus. Asiakkaanamme sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään, vaan hoidamme asennukset aina avaimet käteen-periaatteella. 

Kuva
Valomainos yritykselle | Plusprint.fi

Valomainokset voivat olla suoraan valaisevia tai ne voidaan tehdä taustavalaistusti. Rakenteeltaan ne ovat pääasiassa alumiinista valmistettuja CNC-koneistettuja profiileja tai erilaisia alumiinisia laatikoita. Runko voidaan luonnollisesti maalata asiakkaan haluamalla sävyllä.

Aineistona voi olla esim. teksti tai logo ja valomainoksen pinta voi olla yksi yhtenäinen levy tai erikoisbanderolli. Asennuspaikasta riippuen runko tehdään helposti asennettavaksi, mutta suosittelemme aina ammattiasentajiemme hyödyntämistä valomainoksen asennuksessa. Näin varmistetaan turvallisuus ja takuuehtojen täyttyminen. 

Led-valomainokset sopivat kaikenlaisille yrityksille ja ne voidaan asentaa mihin tahansa korkeuteen, mutta pitää huomioida, että ne saadaan liitettyä sähköverkkoon. Käyttämiemme LED-lamppujen käyttöikä on jopa 50 000 tuntia ennen ensimmäistä huoltoa. Valomainos siis todella on pitkäikäinen sijoitus valoisaan näkyvyteen. 

Lue lisää valomainoksista ja pyydä tarjous!

2.11.2022

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Hyödynnätkö jo valomainoksien tuomaa näkyvyyttä? Valaisemattomat mainokset näkyvät talviaikaan vain murto-osan päivästä, mutta valaisemalla saat brändisi loistamaan päivän jokaisena tuntina. Katso lisää!

Joulukalenterit omalla kuvalla | Plusprint.fi
14.10.2022

Joulukalenterit ja vuosikalenterit omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit ja joulukalenterit tilataan nyt. Meiltä saat omilla kuvilla ja virallisilla juhlapyhillä sekä nimipäivillä varustetut vuosikalenterit lähes missä koossa tahansa. Myös upeat joulukalenterit pienissäkin tilauserissä! Ole nopea, sillä joulu lähestyy!

Plusprint on ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi
8.6.2022

Ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi

Ekologisista valinnoistaan tuttu painotalomme on nyt myös sertifioinut osaamisensa Ekokompassin avulla. Näin ollen kehityksen seuranta on helpompaa ja myös asiakkaamme saavat sertifioitua palvelua.

Messuosaston suunnittelu | Plusprint.fi
28.3.2022

Messuosaston suunnittelun ABC | Plusprint.fi

Messuja saa taas järjestää ja toimivan messuosaston suunnittelu on monella nyt ajankohtaista. Helpoimmalla pääset, kun annat meidän hoitaa osastosi suunnittelun. Katso vinkit miten onnistut varmasti messuilla!

Banderolli yritykselle | Plusprint.fi
7.3.2022

Banderollit ja kyltit asennettuna | Plusprint.fi

Kevät ja kesä ovat parasta aikaa päivittää yrityksesi banderollit, logokyltit ja tienvarsimainokset kuntoon. Hoidamme suunnittelun alusta loppuun ja nyt kevään huipputarjouksena suunnittelu maksutta kaikkiin suurkuvatuotteisiin!

Ikkunoiden tummennukset | Plusprint.fi
7.3.2022

Ikkunakalvotukset toimistoihin | Plusprint.fi

Ikkunakalvotukset luovat yksityisyyttä, parantavat työmuokavuutta ja tekevät toimistoympäristöstä tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden. Katso millaisia vaihtoehtoja on tarjolla!