Kuva
2.11.2022 8:51

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Suomessa on suuri määrä yrityksiä, jotka eivät hyödynnä valomainoksien tuomia mahdollisuuksia, vaikka valaisemattomat mainokset näkyvät usein vain murto-osan päivästä. Valomainos on oiva ratkaisu syksyn pimeneviin iltoihin, sillä pimeyden laskeutuessa se takaa yrityksesi näkyvyyden ja pimeimpinäkin aikoina laadukas valomainos tuo viestisi asiakkaiden nähtäväksi.

Valomainoksia tehdään sekä sisä- että ulkokäyttöön, kooltaan ne voivat olla isoja tai pieniä ja niistä saadaan melkein minkä muotoisia tahansa. Meiltä onnistuvat suunnittelu, tuotanto ja asennus. Asiakkaanamme sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään, vaan hoidamme asennukset aina avaimet käteen-periaatteella. 

Kuva
Valomainos yritykselle | Plusprint.fi

Valomainokset voivat olla suoraan valaisevia tai ne voidaan tehdä taustavalaistusti. Rakenteeltaan ne ovat pääasiassa alumiinista valmistettuja CNC-koneistettuja profiileja tai erilaisia alumiinisia laatikoita. Runko voidaan luonnollisesti maalata asiakkaan haluamalla sävyllä.

Aineistona voi olla esim. teksti tai logo ja valomainoksen pinta voi olla yksi yhtenäinen levy tai erikoisbanderolli. Asennuspaikasta riippuen runko tehdään helposti asennettavaksi, mutta suosittelemme aina ammattiasentajiemme hyödyntämistä valomainoksen asennuksessa. Näin varmistetaan turvallisuus ja takuuehtojen täyttyminen. 

Led-valomainokset sopivat kaikenlaisille yrityksille ja ne voidaan asentaa mihin tahansa korkeuteen, mutta pitää huomioida, että ne saadaan liitettyä sähköverkkoon. Käyttämiemme LED-lamppujen käyttöikä on jopa 50 000 tuntia ennen ensimmäistä huoltoa. Valomainos siis todella on pitkäikäinen sijoitus valoisaan näkyvyteen. 

Lue lisää valomainoksista ja pyydä tarjous!

Plusprint toivottaa rauhallista joulun aikaa | Plusprint.fi
20.12.2022

Rauhallista joulun aikaa kaikille

Plusprintin tontut toivottavat kaikille asiakkailleen ihanaa joulun aikaa ja menestystä uuteen vuoteen. Plusprint palvelee myös joulun välipäivinä. Katso joulun aukioloajat!

2.11.2022

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Hyödynnätkö jo valomainoksien tuomaa näkyvyyttä? Valaisemattomat mainokset näkyvät talviaikaan vain murto-osan päivästä, mutta valaisemalla saat brändisi loistamaan päivän jokaisena tuntina. Katso lisää!

Joulukalenterit omalla kuvalla | Plusprint.fi
14.10.2022

Joulukalenterit ja vuosikalenterit omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit ja joulukalenterit tilataan nyt. Meiltä saat omilla kuvilla ja virallisilla juhlapyhillä sekä nimipäivillä varustetut vuosikalenterit lähes missä koossa tahansa. Myös upeat joulukalenterit pienissäkin tilauserissä! Ole nopea, sillä joulu lähestyy!