Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Meistä

Monipuolinen painotalo

Plusprint on vuonna 2012 perustettu moderni painotalo, jonka toimipisteet sijaitsevat tällä hetkellä Ulvilassa ja Helsingissä. Olemme ekologinen painotalo ja kunnioitamme ympäristöä painoprosessin jokaisessa vaiheessa. Asiakaskuntamme koostuu kuitenkin eri kokoisista yrityksistä ja kuntaorganisaatioista ja yksityishenkilöistä ympäri Suomen. Modernilla huipputekniikalla varustettu painotalo sijaitsee aivan Porin kupeessa, loistavien liikenneyhteyksien varrella. Painotalomme toimipisteiden sijanti Helsingin, Turun, Tampereen, Rauman ja Porin välittömässä läheisyydessä mahdollistaa henkilökohtaisen asiakaspalvelun koko Etelä-Suomen alueella.

Intohimo työtämme kohtaan näkyy myös painotuotteissamme, sillä tuotamme asiakkaillemme aina huippulaatua ja painopalvelumme erityisyys perustuu nimenomaan korkeaan laatutasoon jokaisella osa-alueella. Nykyaikainen ja monipuolinen konekantamme sekä laaja yhteistyökumppaniverkostomme takaa asiakkaillemme kattavimmat mainospalvelut ja vaivattoman asioinnin. Tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas ja pidämme aina sen minkä lupaamme. Jos et usko, tutustu referensseihimme!

Asiantuntijoidemme avulla onnistut

Riveissämme työskentelee useita ammattilaisia, joilla on vuosien ja vuosikymmenten kokemus alalta. Toimitusjohtaja sekä perustaja Jari on koonnut ympärilleen osaavan ja yhteen hiileen puhaltavan porukan, joka kasvaa jatkuvasti. Jos olet alan ammattilainen ja kiinnostunut työskentelemään innovatiivisessa ja kehittyvässä työympäristössä, kannattaa jättää avoin hakemus jari.kuivalainen(ät)plusprint.fi.

Kun haluat ainutlaatuisen henkilökohtaista palvelua, laadukasta painojälkeä ja rahaa säästäviä ratkaisuja, ota yhteys meihin. Tarjoamme digipaino-, kirjapaino-, ja offsetpainopalveluita sekä suurkuvatulostusta, postituspalvelua ja suoramarkkinointia asiakkaille ympäri Suomen.

Service also in English

Plusprint serves you also in English. We provide quality printing, including business cards, brochures, roll-ups, large format printing and many other services. You can also have print design, postal- and direct marketing services from Plusprint. Currently we have six professionals working in Ulvila and Helsinki. Our printing house is located next to Pori, but we serve customers around the Finland. Contact Tommi Laaksonen, +358400708785 or tommi.laaksonen@plusprint.fi to talk more about quality printworks for your business.Miksi kannattaa valita Plusprint?

1. Laatu
- Painotuotteemme ovat aina korkealaatuisia ja tästä pitävät huolen tuotantopuolen rautaiset ammattilaiset, jotka ovat alansa ehdotonta eliittiä.

2. Ammattitaito
- Asiantuntijamme auttavat onnistumaan ja suunnittelemaan toimivan tuotteen parhaaseen hintaan. Ammattitaitomme säästää sinulta rahaa, sillä kerromme myös, jos jokin toteutustapa ei toimi.

3. Monipuolisuus
- Kaikki painotyöt saman katon alta. Säästät rahaa ja aikaa.

4. Nykyaikaisuus
- Vastaamme muuttuvan maailman vaatimuksiin huippulaitteistollamme, jotta voimme tarjota innovatiivisia ratkaisuja brändiviestintään parhaaseen hintaan.

5. Henkilökohtaisuus
- Asiantuntijamme palvelevat sinua henkilökohtaisesti alusta loppuun ja varmistavat, että olet tyytyväinen tuotteeseen.

6. Joustavuus
- Tuotteet saa tarvittaessa jopa samana päivänä.

7. Ekologisuus
- Painotalomme käyttää vain tuulivoimaa, FSC tai PEFC-merkittyjä papereita eikä lainkaan liuottimia. Painoprosessimme on äärimmäisen ympäristöystävällinen.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous