Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Ohjeet – suurkuva-aineistot

1. DOKUMENTIN KOKO

Tarkista, että sivukoko on oikea.

2. LEIKKUUVARAT

Aineistossa tulee olla tuotteen mukainen leikkuuvara. Varmista sen koko ennen aineiston toimittamista. Huomaathan, että roll-up-tuotteisiin tulee lisätä 200 mm asennusvara aineiston alareunaan.

3. KUVIEN RESOLUUTIO

Suurkuvatulosteiden sävykuvien resoluutio tulisi olla 1/1-koossa noin 100–150 dpi. Viivakuvien resoluutio on aina 1200 dpi.

4. VÄRIT

Tarkista, että dokumentin värit ovat aina CMYK-muodossa, kun se on mahdollista. Suosittelemme päällystetylle paperille Coated FOGRA39 -väriprofiilia ja päällystämättömälle paperille Uncoated FOGRA39 -profiilia.

5. PDF-TIEDOSTO

Tallenna työ aina PDF-muotoon ennen sen toimittamista. Varmista, että fontit ovat sisällytettynä kokonaisuudessaan PDF:ään. Grafiikkatiedostojen sisältämät fontit on varminta muuttaa poluiksi. Huomioi tallennusvaiheessa, että teet PDF:n sivu kerrallaan. Liitä kulmamerkit aina mukaan PDF:ään, ja sijoita aineisto keskelle arkkia.

6. STANSSIT

Merkitse mahdolliset stanssilinjat spot-värillä (M 100) ja päällepainatuksella. Stanssilinja muodostuu yhdestä yhtenäisestä viivasta, ei useasta erillisestä palasta. Mikäli mahdollista, toimita aineisto sekä stanssin kanssa että ilman.

7. AINEISTON TOIMITUS

Alle 16 Mt -kokoiset aineistot joko sähköpostilla osoitteeseen aineisto[AT]plusprint.fi tai ladattuna suoraan sivuiltamme täällä.

Isommat aineistot siirretään ftp-palvelumme kautta, kysy tunnukset osoitteesta aineisto[AT]plusprint.fi. Jos lähetät aineistoa usein, teemme sinulle oman kansion, johon vain sinulla on käyttöoikeudet. Ilmoita yhteyshenkilöllesi siirron onnistumisesta.

8. VEDOS

Paperivedos

Tulostamme työstäsi paperivedoksen niin halutessasi ja lähetämme sen sinulle postitse tai voit tulla katsomaan sen paikan päälle.

Sähköinen vedos

Tällä tavalla saat luotettavan ("ripatun") vedoksen nopeasti linkkinä sähköpostiisi, ja voit tarkistaa vedoksen suoraan näytöltä ja hyväksyä sen, jonka jälkeen työtä päästään nopeammin viemään tuotannossa eteenpäin.

9. ROLL-UPIN SUUNNITTELUOHJE

Voit ladata ohjeen roll-upin suunnitteluun tästä: Lataa roll-upin ohje

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous