Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Ahlströmin ruukit

Yksi Plusprintin palveluun luottava yritys on perinteinen A. Ahlström Kiinteistöt Oy, jonka kuvankaunis maalaismiljöö ansaitsee tulla nähdyksi myös laadukkaiden painotuotteiden välityksellä. Yrityksen myyntipäällikkönä toimiva aina iloinen ja hymyileväinen Milla Laurila kertookin, että Ahlström tilaa Plusprintiltä lähes kaiken painettavan materiaalin. Näihin lukeutuvat esimerkiksi esitteet, opasteet, kokouslehtiöt, julisteet, roll-upit ja muut messumateriaalit.

Ahlströmin suku on kestinnyt vierailta Noormarkun ja Kauttuan ruukkialueilla jo toistasataa vuotta. Ahlströmin ruukit Porin Noormarkussa ja Euran Kauttualla ovat kulttuurihistoriallisesti ja arkkitehtonisesti merkittäviä kohteita. Molemmissa ruukeissa on majoitusmahdollisuuksia viihtyisissä vierastaloissa sekä Rôtisseurs-kilvin varustetut korkeatasoiset ravintolat. Kaunis ja rauhallinen miljöö tekevät ruukeista myös kiinnostavan kokouskohteen yrityksille ja yhteisöille.

Ahlströmin kaikessa tekemisessä korostuu laatu. Upeat miljööt, huippuluokan palvelu ja vertaansa vailla oleva historia edellyttävät myös yhteistyökumppaneilta korkeaa osaamista ja huippuluokan laatutasoa. Myyntipäällikkö Milla Laurila kertookin, että yhteistyö Plusprintin kanssa on jatkunut jo pitkään ja tuotteet ovat olleet aina korkealaatuisia. ”Plusprintillä on lisäksi valmiina graafiset ohjeistuksemme logoista fontteihin. Kuten tiedetään, laadukas tuote vaatii laadukkaat materiaalit ja niihin olemme voineet yhteistyössämme luottaa. Tuotteen toimitus on aina ajallaan ja joskus pikaisellakin toimeksiannolla. Arvostamme myös vastaehdotuksia esimerkiksi painotuotteen ulkonäössä ja luotamme Plusprintin henkilökunnan ammattitaitoon. Plusprintin numerot ovat jo puhelimenikin pikavalinnassa, joten toimeksiantoja tulee usein", kertoo Laurila.

Referenssit

Snuup Oy

Euromaster

West Creative

Ahlströmin ruukit

Porispere-festivaali

Valkeakosken kaupunki

Luova toimisto Pilke

Camp Norte

Aineiston lähetys
Pyydä tarjous