Porispere-festivaali

Porispere on Porissa järjestettävä festivaali, joka on kasvanut vuosien saatossa jo yli 25000 kävijän tapahtumaksi. Promoottori Harri Vilkuna kuvaakin Porisperen meininkiä nousujohteiseksi: ”Joka vuosi pyritään kasvattamaan kävijämäärää ja siinä ollaan tähän saakka onnistuttu. Vuonna 2017 on edessä jo festivaalin seitsemäs vuosi ja meillä on todella toimiva sapluuna, johon myös kävijät ovat olleet tyytyväisiä."

Porisperen lavalla on nähty useita huippunimiä, kuten Robin, Apulanta, Sanni, JVG, Haloo Helsinki ja monia ulkomaisia huippunimiä. Festivaalin järjestäjäorganisaatio on pysynyt kasvaneista mittasuhteista huolimatta melko pienenä, sillä Harri Vilkunan lisäksi mukana ovat tuotannosta vastaava Jouni Wallin ja markkinoinnin osaaja Jussi Leinonen. 

Pienellä porukalla toimittaessa yhteistyökumppanien on oltava luotettavia ja joustavia. Vilkuna kertookin, että Plusprintin kanssa toimittaessa homma pelittää juuri niin kuin sen pitääkin: ”Toimin Plusprintin kanssa yhteistyössä paljon myös muiden tapahtumien asioissa ja myös Porispereen tilaamme aina materiaalit samasta paikasta. Plusprint toimittaa meille käytännössä kaikki painomateriaalit, kuten julisteet, flyerit, VIP-passit, drinkkiliput ja henkilökortit. Toimitukset onnistuvat nopeallakin aikataululla ja tarvittaessa jopa kotiovelle, joka on meille todella tärkeää", kertoo Vilkuna.

Kuvat: Petri Anttila

Kuva
Porisperen painotuotteet tulevat Plusprintistä.
Porisperen painotuotteet tulevat Plusprintistä.