Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Snuup Oy

Snuup Oy on erinomainen esimerkki siitä, miten Plusprint pystyy auttamaan toimintaansa aloittavaa yritystä alkuun. Painotuotteet eivät nimittäin ole yrittäjän ainoa huolenaihe, kun yrityksen toimintaa käynnistetään. Pyrimmekin aina auttamaan ja ohjeistamaan parhaalla mahdollisella tavalla aloittelevia yrityksiä. Näin myös Snuupin tapauksessa, sillä niin käyntikortit kuin muutkin painotarpeet piti saada nopealla aikataululla, vaikka valmiita layouteja ja suunnitelmia ei ollut.

”Aloitimme yritystoiminnan tammikuussa 2018, ja aloitusrumba oli erittäin hektinen. Asioiden piti tapahtua heti, ja onneksi löysimme joustavan kumppanin Plusprintistä. Saimme käyntikortit kiireisellä aikataululla ja laatu oli erinomainen. Brändilinjauksia oli noudatettu, materiaali oli laadukasta eikä kortti taitu ja rispaannu niin helposti kuin toiset. Myös ovitarrat saimme nopeasti, silloin kun niitä tarvitsimme", kertoo Snuupin markkinointipäällikkö Tiina Salminen.

Snuup auttaa pk-yrityksiä markkinoinnissa ja myynninedistämisessä. Palvelukattaus on laaja, mutta yksi asia Snuupille on tärkeämpää kuin mikään muu - laadukas ja ihmisläheinen asiakaspalvelu. Tätä markkinointipäällikkö Salminen peräänkuuluttaa myös Snuupin yhteistyökumppaneilta:

"Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeää, ja asiakaslähtöinen myynti ja asiakaspalvelu tuntuukin olevan näillä kavereilla veressä. Emme voisi olla kokonaisuuteen enempää tyytyväisiä. Tulemme suosittelemaan Plusprintiä myös omille asiakkaillemme!”

Katso lisää SNUUP.FI

Referenssit

Snuup Oy

Euromaster

West Creative

Ahlströmin ruukit

Porispere-festivaali

Valkeakosken kaupunki

Luova toimisto Pilke

Camp Norte

Aineiston lähetys
Pyydä tarjous