Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

West Creative

West Creative on luova lifestyletoimisto, joka rakentaa pitkäjänteisesti asiakkaidensa brändiarvoa Suomen surfpääkaupunki Porista. West tarjoaa maan markkinointiviestinnän kärkiosaamista, tehokkaaseen hintaan, kansainvälisen yhteistyöverkostonsa avulla. Verkostonsa lisäksi West työllistää viisi luovan alan ammattilaista.

Myös West Creative luottaa Plusprintin palveluihin näkyvyysasioissa ja etenkin palvelun joustavuus kerää kiitosta Westin toimitusjohtajalta Niina Vallilta: “Yhteistyö Plusprintin kanssa toimii tehokkaasti, vaikka digiajassa aikataulut ovat yhä tiukempia. Palvelu on vaivatonta ja nopeaa, hinnat kilpailukykyisiä ja aikatauluille löytyy aina joustovaraa.”

West on teettänyt Plusprintissä asiakkailleen monipuolisesti töitä: mm. asiakaslehtiä, esitteitä, julisteita, kylttejä, myymälämateriaaleja, erilaisia suorapostituksia sekä haastavankin kokoisia banderolleja. Valli kertoo, että voi suositella Plusprintiä kenelle tahansa: “Pitkän yhteistyön pohjalta Plusprint melkeinpä tietää, mitä ajattelemme. He osaavat toteuttaa asiakastyöt laatuvaatimustemme mukaisesti sekä antaa alan ammattilaisina myös vinkkejä vaihtoehtoisista toteutustavoista.”

Myös palveluprosessin sujuvuus kerää kiitosta: “Arvostamme erityisesti koko painotyön nopeaa ja luotettavaa läpivientiä tarjouspyynnöstä työn toimitukseen", kertoo Valli.

Niina Valli
CEO, Partner

Kirsi Hagman
Planner, Partner

westcreative.fi
instagram.com/westcreative.fi
facebook.com/westcreative.fi
linkedin.com/company/westcreative

Referenssit

Snuup Oy

Euromaster

West Creative

Ahlströmin ruukit

Porispere-festivaali

Valkeakosken kaupunki

Luova toimisto Pilke

Camp Norte

Aineiston lähetys
Pyydä tarjous