Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Digipainotuotteet

Plusprintistä monipuoliset digipainotuotteet nopeallakin aikataululla. Huippulaadukas lopputulos syntyy modernin konekantamme ansiosta. Saat kutsut, kirjekuoret, julisteet, vihkot, hinnastot, lasinaluset ja tuoteluettelot toimitettuna jopa tilauspäivänä!

Esitteet ja flyerit

Kymmeniä vaihtoehtoja - valitse itsellesi sopivin. Tuo yrityksen parhaat puolet esille laadukkailla esitteillä. Painotuotteen pitää tukea sen sisältöä muodollaan sekä paperi- että jälkikäsittelyvalinnoillaan, joten kysy vinkkejä asiantuntijoiltamme. Teemme myös taiteltuja esitteitä, joilla saat yksilöllistä ilmettä.

Henkilökortit ja tapahtumapassit

Kätevien ja kestävien muovisten henkilökorttien ansioista työntekijäsi erottuvat edukseen. Tapahtumapassit saat edullisesti ja nopealla toimituksella. Saatavilla myös korttien pidikkeet ja avainnauhat.

Kansiot ja mapit painatuksilla

Taitetut kansiot yrityksille. Personoidun tuotekansion avulla paperit pysyvät tyylikkäästi järjestyksessä. Yritykselle teetetyssä myyntikansiossa annat esitteesi tyylikkäästi asiakkaalle ja vahvistat yrityksesi brändiä.

Vuosikalenterit, joulukalenterit ja pöytäkalenterit

Oiva ja käytännöllinen lahja asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille. Kalenteri laitetaan esille ja yrityksesi tiedot ovat näkyvällä paikalla läpi vuoden. Vuosikalenterit voidaan tuottaa monessa eri koossa.

Kirjekuoret

Plusprintistä saat painetut kirjekuoret, joissa yrityksesi viesti välittyy jo ennen kirjeen avaamista. Yksilöllinen ja näyttävä kirjekuori luo yrityksestä laadukasta mielikuvaa. Meiltä myös postituspalvelu, jolla säästät arvokasta aikaa.

Käyntikortit

Jätä yrityksestäsi laadukas vaikutelma tyylikkäillä käyntikorteilla. Plusprintin huolella valitsemat paperilaadut ja jälkikäsittelyt tekevät käyntikortistasi ylpeydenaiheen. Käyntikortti on ensikosketus yritykseesi ja panostaminen laatuun kannattaa.

Lomakkeet

Helpota arkea kätevillä ja personoiduilla lomakkeilla. Toimialasta riippuen lomakkeistoon saattaa kuulua tarjous-, tilaus-, ja laskupohjia, erikokoisia kirjekuoria, rahtikirjoja ja tiedotteita. Myös jäljentävät lomakkeet.

Vihkot, lehtiöt ja muistiinpanovälineet

Laadukas muistivihko, lehtiö tai muistiinpanolehtiset ovat hyödyllinen markkinointiväline, kun haluat antaa hyödyllisen lahjan yrityksestäsi. Parhaassa tapauksessa yrityksesi tiedot ovat potentiaalisten asiakkaiden työpöydällä vuosia.

Postikortit ja kutsukortit

Laadukkaat posti- ja kutsukortit ovat tyylikäs ja perinteinen tapa muistaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Tarvittaessa myös postitamme lähetykset puolestasi haluamallesi kohderyhmälle.

Ruokalistat, drinkkilistat ja lasinaluset

Laadukkaat lasinaluset nopealla toimituksella. Myös pienet erät (min. 100 kpl). Lasinalusia saatavilla mm. pyöreinä, neliskulmaisina sekä halutulla muodolla. Teetä vaikka sydämenmuotoiset lasinaluset häihin!

Pöytäkolmiot

Pöytäkolmiot ovat kätevä vaihtoehto esimerkiksi juhliin tai ravintoloille. Valmistamme pöytäkolmioita sekä kampanjatarkoitukseen, että pitkäaikasempiin markkinointitarkoituksiin. Tyylikäs lopputulos on aina taattu.

Muotoonleikatut painotuotteet

Erilaiset muotoonleikatut painotuotteet onnistuvat vaivattomasti. Suunnittelemme kaiken puolestasi, jotta saat juuri sellaisen tuotteen kuin olet unelmoinut. Suunnittelemme uniikit painotuotteet vahvistamaan brändiäsi ja tekemään vaikutuksen asiakkaisiisi. Kerro meille ideasi, me toteutamme sen.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous