Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Esitteet ja flyerit

Tuo yrityksen parhaat puolet esille laadukkailla esitteillä. Kuvien ollessa esitteessä merkittävässä osassa, on hyvä valita paperi, joka toistaa värisävyt hyvin. Painotuotteen pitää tukea sen sisältöä muodollaan sekä paperi- että jälkikäsittelyvalinnoillaan. Kysy myös taiteltuja esitteitä, joilla saat yksilöllistä ilmettä.

Plusprint valmistaa yritysesitteet tarvittaessa alusta loppuun. Halutessanne teemme yhteistyötä oman markkinointitoimistosi kanssa, jotta juuri halutun kaltainen lopputulos saadaan aikaiseksi. Valikoimistamme löytyy runsaasti vakiomateriaaleja, joiden avulla saadaan luotua brändisi ilmettä tukeva kokonaisuus.

Esitteitä suunnitellaan moneen eri kokoon ja erilaisia taittovaihtoehtojakin on runsaasti. Kokoihin ja taittovaihtoehtoihin voit tutustua täällä! Tuotamme myös muotoonleikattuja esitteitä ja flyereita, joilla erotut varmasti massasta. Monipuolisten taittovaihtoehtojen, jälkikäsittelyjen ja materiaalien runsauden vuoksi kannattaakin aina pyytää erikseen tarjous omasta esitteestäsi.

Original Series esitteet ja flyerit

Original-sarjan esitteet painetaan laadukkaalle materiaalille, joka valitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Esitteet voidaan tehdä perinteisesti esim. 1- tai 2-puolisiksi flyereiksi tai ne voidaan taittaa haitarimallilla tyylikkäiksi esitteiksi. Plusprintin Original on varma valinta laadukasta perusesitettä etsivälle.

Materiaalit:
MultiArt Silk 150g, 170g, 250g
MultiOffset 170g

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus

Lisäpalvelut:
Muotoonleikkaus
Taitto

Premium Series esitteet ja flyerit

Premium-sarjan esitteillä erotut joukosta eduksesi. Esitteet painetaan laadukkaalle materiaalille, joka valitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Painamisen jälkeen esitteet laminoidaan joko matta- tai kiiltävällä laminoinilla. Esitteet voidaan tehdä perinteisesti 1- tai 2-puolisiksi flyereiksi tai ne voidaan taittaa haitarimallilla tyylikkäiksi esitteiksi. Plusprintin Premium on laatutietoisen valinta.

Materiaalit:
MultiArt Silk 150g, 170g, 250g
MultiOffset 170g
G-Print 250g

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus
Laminointi

Lisäpalvelut:
Muotoonleikkaus
Taitto

Superior Series esitteet ja flyerit

Plusprintin Superior-esitteet edustavat alan ehdotota huippua. Upeat erikoismateriaalit varmistavat, että uniikki taittotyö saa myös arvoisensa paperin. Materiaalit valitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Esitteet voidaan tehdä perinteisesti 1- tai 2-puolisiksi flyereiksi tai ne voidaan taittaa haitarimallilla sekä muilla taittotavoilla. Voit valita joko hopean kimallusta, puukuviota tai upeaa säihkettä.

Materiaalit:
Gmund Wood Limba Solid (puukuvio)
Gmund 925 White Silver (harjattu hopea)
Majestic Classic Marble White (helmiäispaperi)

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus

Lisäpalvelut:
Muotoonleikkaus
Laminointi
Taitto

Eco Series esitteet ja flyerit

Eco-sarjan esitteet ovat luonnonystävän valinta. Kaikki Eco-sarjan paperit ovat täysin kierrätysmateriaaleista valmistettuja. Plusprintin avulla varmistat, että hiilijalanjälkesi jää minimaalisen pieneksi, sillä painotalomme toimii täysin tuulisähköllä. Esitteet voidaan tehdä perinteisesti 1- tai 2-puolisiksi flyereiksi tai ne voidaan taittaa haitarimallilla tai muilla taittotavoilla.

Materiaalit:
Gmund Heidi (100% kierrätysmateriaali)
Gmund Cotton (100% puuvilla)

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus

Lisäpalvelut:
Muotoonleikkaus
Laminointi
Taitto

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous