Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Käyntikortit

Plusprintin valikoimista löytyy jokaiselle yritykselle sopiva käyntikortti. Haluat sitten edullista, ylellistä, paksua, kiiltävää tai säänkestävää käyntikorttia - saat ne kaikki Plusprintistä. Tarvittaessa suunnittelemme sinulle unelmiesi käyntikortin itse valitsemallesi erikoismateriaalille. Käyntikorteille saat nopeat toimitukset ympäri Suomen, sillä tarvittaessa korttisi saapuvat sinulle jo seuraavana päivänä.

Halutessanne teemme yhteistyötä oman markkinointitoimistosi kanssa, jotta juuri halutun kaltainen lopputulos saadaan aikaiseksi. Valikoimistamme löytyy runsaasti vakiomateriaaleja, joiden avulla saadaan luotua brändisi ilmettä tukeva kokonaisuus.

Original Series käyntikortti

Laatua järkihintaan. Original-sarjan käyntikortit ovat kustannustehokas ratkaisu, kun etsit edullista ja laadukasta käyntikorttia. Peruskäyntikorttimmekin on valmistettu erittäin hyville paperilaaduille, joten jos etsit täysin kertakäyttöistä jakelutavaraa, kannattaa kysyä tarjous erikseen. Original-sarjan paperilaadut ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä.

Materiaalit:
MultiOffset 300g (PEFC, päällystämätön, korttiin voi kirjoittaa)
Focus Card 335g (FSC, hiokkeeton)

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus

Lisäpalvelut:
Kulmien pyöristys
Kultafoliointi
Kohokuviointi

Premium Series - käyntikortit

Tyyliä ja tuntumaa. Premium-sarjan käyntikortit tuntuvat upealta. Laadukas laminointi luo kortteihin huippuhienon tuntuman, jota jää ihastelemaan. Korteista voidaan myös laminoida vain toinen puoli, jolloin syntyy upea kontrasti laminoidun ja kartonkimaisen puolen välille.

Materiaalit:
Focus Card 335g (FSC, hiokkeeton)

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus
Laminointi (silk touch, matta tai kirkas)

Lisäpalvelut:
Kulmien pyöristys
Kohdelakkaus UV

Superior Series käyntikortti

Luksusluokan ylellisyyttä. Superior-sarjan käyntikortit tarjoavat sinulle kosketuksen luksusluokkaan, joka saa ihmiset ihmiset ihastumaan. Huippuluokan materiaalit erottuvat joukosta ja tekevät vaikutuksen vaativimpaankin vastaanottajaan. Glossy kiiltää kilpaa auringon kanssa ja Eco-materiaalit ovat vastuullisten yritysten ykkösvaihtoehto.

Glossy-materiaalit:
Gmund 925 White Silver 310g (FSC, metallihohto yhdellä puolella)
Majestic Classic Marble White 290g (FSC, metallihohto molemmilla puolilla)

Eco-materiaalit:
Gmund Heidi 330g (100% kierrätysmateriaali)
Gmund Cotton Max White 300g (100% puuvillaa)

Puukuvio:
Gmund Limba Solid 300g (kuvassa)

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus

Lisäpalvelut:
Kulmien pyöristys
Laminointi
Foliointi
Preeglaus

Tuhti Series käyntikortit

Johan on paksua! Plusprintin Tuhti-sarjan käyntikortit ovat nimensä mukaisesti tuhtia tavaraa. Kun etsit hieman tavallisesta poikkeavia käyntikortteja, jotka viestivät painavaa sanomaasi tyylillä, valintasi on luonnollisesti Tuhti.

Materiaalit:
Munken Lynx 400g (FSC, hiokkeeton, sileäpintainen)
MultiCard 400g (FSC, hiokkeeton, erittäin valkoinen)
Sisältävät laminoinnin molemmin puolin

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus

Lisäpalvelut:
Kulmien pyöristys
Foliointi
Preeglaus

Weather Proof Series

Kovaan käyttöön. Plusprintin säänkestävät Weather Proof-käyntikortit sopivat niille, joilla kädet likaantuvat ja työtä tehdään säiden armoilla. Lika ja kosteus eivät tartu kortteihin, kun materiaalit valitaan oikein. Voit huoletta pitää repeämättömästä synteettisestä materiaalista valmistettuja kortteja taskussasi missä ikinä työskenteletkin.

Materiaalit:
Polyart Laser 361g
Polyart Laser 261g

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus

Lisäpalvelut:
Kulmien pyöristys

Custom Made-käyntikortit

Etkö löytänyt sopivia käyntikortteja tuotesarjoistamme? Suunnitellaan sinulle juuri omanlainen tuote, joka kuvastaa brändiäsi juuri niin kuin haluat. Voit valita sopivan materiaalin satojen erikoispaperien joukosta ja toteuttaa villeimmätkin ideasi. Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja suunnitellaan sinulle unelmiesi käyntikortti. Yhteystiedot löydät tästä!

Käyntikorttikotelo omalla logolla

Laadukkaalle suomalaiselle kartongille valmistetut käyntikorttikotelot omalla logolla tuovat tyyliä ja uskottavuutta. Helposti brändättävissä olevat laatikot saat tilattua käyntikorttitilauksesi yhteydessä.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous