Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Lomakkeet ja huoltokortit

Helpota arkea kätevillä ja personoiduilla lomakkeilla. Toimialasta riippuen lomakkeistoon saattaa kuulua tarjous-, tilaus-, ja laskupohjia, rahtikirjoja ja tiedotteita. Meiltä saat myös Giroformin jäljentävät lomakkeet 2- ja 3-osaisina. Tarvittaessa suunnittelemme lomakkeesi ja saat käyttöösi myös lomakkeen sähköisen version.

Lomakkeet

Lomakkeet ovat nykypäivänäkin kätevä tapa pitää yrityksen tärkeät tiedot ajan tasalla. Suurin osa painettavisa lomakkeista on itsejäljentäviä lomakkeita, jolloin kirjoitettu tieto jäljentyy lomakkeen jokaiseen osaan. Lomakesetit on normaalisti liimattu halutunkokoisiksi blokeiksi.

Paljon käytettyjä lomakkeita ovat esimerkiksi, ajopäiväkirjat, konekirjat, kuormakirjat, laskulomakkeet, lähetelomakkeet, matkalaskut, nuohoustositteet, punnituskortit, rahtikirjat, tilauslomakkeet, tuntilaput ja työkirjat.

Materiaalit:
Multi Offset 80g
Multi Offset 90g
Giroform 2-os (jäljentävä)
Giroform 3-os (jäljentävä)

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus

Lisäpalvelut:
Yksilöinti (numerointi tms.)
Niputus blokkeihin

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö: Lomakkeet

Kerro tähän lisätietoja tuotteesta. Haluatko suunnitteluapua, millaisella aikataululla haluat tuotteet?

Huoltokortit ja huoltokirjat

Kestävyyttä ja tyylikkyyttä. Huoltokortit, -kirjat tai ajanvarauskortit yrityksille myös likaa hylkivällä pinnalla. Kovaakin käyttöä kestävät tuotteet ovat pitkäikäinen ratkaisu, joista riittää iloa vuosiksi eteenpäin.

Materiaalit:
Invercote Albato 290g
Synaps 270g
X-Pet 350g

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus

Lisäpalvelut:
Laminointi
Kulmien pyöristys
Stiftaus

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö: Huoltokirjat ja -kortit

Kerro tähän lisätietoja tuotteesta. Minkä kokoisia tuotteet ovat?Haluatko suunnitteluapua, millaisella aikataululla haluat tuotteet?
 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous