Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Ruokalistat, drinkkilistat ja lasinaluset

Ravintolan ruokalista kertoo paljon paikan tasosta. Tyylikäs ja hyvässä kunnossa oleva ruokalista luo mielikuvaa laadukkaasta ympäristöstä ja me haluamme osaltamme auttaa sinua luomaan laatumielikuvaa. Plusprintistä saat upeat laminoidut ruokalistat missä koossa ne haluatkaan. Ruoka- tai drinkkilistat voidaan myös kierresitoa, jolloin niiden käyttöikä kasvaa entisestään. Meiltä saat myös tyylikkäät lasinaluset todella edulliseen hintaan kaksipuolisella painatuksella. Kestävälle olutkartongille valmistetut lasinaluset omalle yritykselle ovat sijoitus markkinointiin, sillä ne saattavat olla asiakkaidesi käytössä vielä vuosien päästä.

Ruoka- ja drinkkilistat

Ruokalistat ja drinkkilistat ovat yrityksellesi arvokas viestinnän väline. Listan ulkoasuun panostaminen kannattaa, sillä esimerkiksi laminoimalla listat saadaan käyttöikää kasvatettua huomattavasti. Lisäksi wire- eli kierresidonta tekee monisivuisistakin listoista todella pitkäikäisiä. Myös säänkestävät ruokalistat ulkoilmatilaisuuksiiin ja terasseille.

Materiaalit:
MultiOffset 300g
MultiArt Silk 300g
Synaps 270g
X-Pet 350g

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus
Stiftaus

Lisäpalvelut:
Laminointi (kirkas tai matta)
Kulmien pyöristys
Wire- eli kierresidonta

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö: Ruoka- ja drinkkilistat

Tuotteen koko millimetreissä.
Kerro tähän lisätietoja tuotteesta. Millaisella aikataululla haluat tuotteet?

Lasinaluset

Lasinaluset omalla painatuksella saat edullisesti Plusprintistä. Laadukkaalle olutkartongille painetut lasinaluset ovat kestävä ja tyylikäs ratkaisu yrityksesi markkinointiin. Meiltä saat niin pyöreät lasinaluset, neliskulmaiset lasinaluset kuin lasinaluset haluamallasi muodolla. Voit tilata vaikkapa sydämenmuotoisia lasinalusia häihin!

Materiaalit:
Olutkartonki
Vakiokoot 90 ja 100mm

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus

Lisäpalvelut:
Muotoonleikkaus
Kaksipuolinen tulostus

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö: Lasinaluset

Kerro tähän lisätietoja tuotteesta. Millaisella aikataululla haluat tuotteet?
 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous