Turvapainatukset, painatus neon-väreillä, painatus valkoisella värillä, foliointi, kohdelakkaus ja paljon muuta. Valmistamme asiakkaillemme erikoistuotteita, jotka erottuvat massasta ja lisäävät tuotteen käytännöllisyyttä. 

Painatus valkoisella värillä | Plusprint.fi

Painatus valkoisella värillä

Painamme valkoisella värillä sekä paperille että kartonkiin, mutta myös levy-tulosteisiin. Saamme tulostettua vahvaa valkoista väriä myös tummille kartongeille, jolloin valkoinen näyttää oikeasti valkoiselta. 

Neon-väreillä painatus | Plusprint.fi

Painatus neon-väreillä

Neon-väreillä painaminen on Suomessa harvinaista ja sillä pystyykin erottumaan upeasti. Kauniit neon-värit lyövät ällikällä ja painotuotetta katsottaessa hämmästyy, sillä kirkkaat ja normaalista poikkeavat värit pysäyttävät. Anna meidän auttaa neon-värien hyödyntämisessä ja luo yrityksellesi painotuote, jollaista ei muilla ole.

Turvapainatus | Plusprint.fi

Turvapainatus

Voimme tulostaa pääsylippuihin, kuponkeihin ja vastaaviin tuotteisiin turvapainatuksen, joka näkyy vain UV-valossa. Painatus estää tehokkaasti väärinkäytöksiä ja helpottaa tuotteiden aitouden varmistamista.

Painatus metallipaperille | Plusprint.fi

Painatus metallipaperille

Metallinhohtoa painotuotteisiin. Voimme painaa lähes minkä väriselle metallipaperille tahansa. Tällä tekniikalla luodaan todella uniikkeja ja valloittavia painotöitä. Kysy lisää kuinka voit hyödyntää metalliprintin teknikkaa omissa painotöissäsi. 

Laminointi | Plusprint.fi

Laminointi ja suojakalvotus

Laminoimme sekä paperiset ja kartonkiset tuotteet, mutta myös levyt, tarrat, julisteet yms. Nyt vaihtoehtona myös antibakteerinen suojakalvotus tuotteisiisi. Antibakteerinen kalvo antaa 99,99% prosenttisen suojan viruksia vastaan. Normaaleja laminaatteja on tarjolla silkkiä, mattaa ja kirkasta. 

Kultafoliointi | Plusprint.fi

Foliointi

Foliointia teemme digitekniikalla, joka mahdollistaa pienienkin erien folioimisen hämmästyttävän edullisesti. Upea kiiltävä folio tekee yksityiskohdista säihkyviä katseenvangitsijoita. Folioita on hyllyssämme runsaasti eri väreissä. Varastovärejä ovat muun muassa; kulta, hopea, pronssi, vihreä, ruusukulta, sininen, punainen ja violetti. Foliointi tehdään laminoinnin päälle, joten tämä erikoisefekti on saatavilla vain laminoituihin tuotteisiin. 

Glitterfoliointi | Plusprint.fi

UUTUUS: Glitterfoliointi

Todellinen harvinaisuus, jonka upeutta on vaikea vangita valokuvaan. Glitterfolioinnin ansiosta saat painotuotteesi säihkymään glitterin tavoin. Tätä efektiä ei muualla tule vastaan! Glitterfoliointia käytetään muun muassa postikorteissa, kutsukorteissa, kansilehdissä tai vastaavissa painotuotteissa. 

Lamiprintti | Plusprint.fi

UUTUUS: Lamiprintti

Lamiprintti on hieno efekti, kun ei haluta yhtä silmiinpistävää efektiä kuin foliointi. Lamiprintti tulostetaan laminointikalvon päälle, jolloin saadaan aikaan hieno heijastusefekti. Tätä voidaan käyttää kutsuissa, käyntikorteissa ja monissa muissa tyylikkäissä painotuotteissa. 

Kohdelakkaus | Plusprint.fi

Kohdelakkaus

Kohdelakkauksella tuodaan jokin tai jotkut yksityiskohdat esiin painotuotteen pinnasta. Kirkas lakka korostaa esim. logoasi tai sillä voidaan luoda kalan kuvaan suomut, jotka tuntuvat. Vain mielikuvitus on rajana. Kohdelakkaus tehdään aina laminoinnin päälle, joten tämä erikoisefekti on saatavilla vain laminoituihin tuotteisiin.