Plusprintin jälkikäsittelylaitteisto on laaja ja laadukas. Liimasidomme kirjoja, laminoimme, folioimme, lakkaamme, muotoonleikkaamme, rei'itämme.. Ja teemme paljon muita upeita ja uniikkeja jälkikäsittelyjä. 

Mappistiftaus ja stiftaus | Plusprint.fi

Stiftaus ja mappistiftaus

Stifaus eli hakasidonta on yleisin jälkikäsittelytapa. Tällä tavoin vihko sidotaan yhteen toimivaksi painotuotteeksi. Laadukas stiftauslinjastomme voi tehdä myös mappistiftit, joita käytetään yleisesti myös myymälämarkkinoinnissa. Kuvassa mappistifti eli lenkkistifti. 

Kierresidonta eli wiresidonta | Plusprint.fi

Kierresidonta eli wiresidonta

Kierre- eli wiresidontaa käytetään paljon markkinointimateriaaleissa. Sen etu on, että tuotteen saa "kokonaan" auki. Varastossamme on mustaa ja valkoista wire-lankaa, mutta myös muita värejä on mahdollista saada. 

Liimasidonta | Plusprint.fi

Liimasidonta ja kansitus

Liimasidontaa käytetään yleisesti kirjoissa, laajemmissa käyttöoppaissa ja vastaavissa tuotteissa. Liimasidontaa ei voida käyttää pienten sivumäärien sitomiseen, mutta suurempiin sivumääriin liimasidonta on juuri oikea ratkaisu. Käytämme vain hajutonta ja erittäin kestävää liimaa, jolloin sidottu tuote on kestävä eikä liiman haju häiritse. 

Muotoonleikkaus | Plusprint.fi

Muotoonleikkaus, stanssaus ja perforointi

Erilaiset leikkurimme leikkaavat lähes minkä tahansa materiaalin mihin muotoon tahansa. Myös pienet erät valmistetaan kustannustehokkaasti, sillä digileikkurimme tekevät työtä ilman suuria aloituskuluja. Stanssausta käytetään suurempien erien muotoonleikkuumiseen ja perforointiin. Perforoinnilla tehdään esim. repäisylinjoja ja joulukalenterien luukkuja. 

Blokkiliimattu vihko | Plusprint.fi

Rei'itys, nuuttaus ja blokkiliimaus

Tiettyjä painotuotteita, kuten kalentereita pitää rei'ittää ja moderni poratyökalumme tekeekin työn millintarkasti. Nuuttauksia käytetään laajasti erilaisissa painotöissä, kuten vaikkapa valmisruokaaterioiden kansipahveissa. Nuuttaukset tarkoittavat taitoksia. Blokkiliimaus ja settiliimaus ovat yleisiä kupongeissa sekä lomakkeissa käytettyjä jälkikäsittelyjä. 

Levymateriaalien muotoonleikkaus

Teemme alihankintana useille asiakkaillemme levymateriaalien muotoonleikkausta ja jälkikäsittelyä. Leikkaamme erilaisia materiaaleja haluttuihin muotoihin Zund 3200XL-tasoleikkurilla.