Plusprintistä saat painotuotteita, jotka eroavat massasta. Painatus puulle, metallille ja lasille onnistuu vaivattomasti huippulaadukkaalla Ricohin tasotulostimella. Turvapainatus, neon-värit ja erilaiset folioinnit ovat myöskin arkipäivää meille. Painamme valkoisella värillä, kohdelakkaamme ja teemme mappistiftauksia, rei'ityksiä, muotoonleikkuita ja melkein mitä tahansa keksitkään!

Painatus puulle ja vanerille | Plusprint.fi

Painatus puulle, vanerille, MDF:lle ja HDF:lle

Painatukset erilaisille puupinnoille ja puumateriaalien muotoonleikkaus. Valmistamme logot, logokirjaimet, taulut ja monet muut painotuotteet puupinnoille. Pystymme myös säätelemään puukuvion läpinäkyvyyttä pohjavärin avulla.

Painatus metallille | Plusprint.fi

Painatus metallille

Painamme lähes mihin tahansa metallipinnoille, jotka ovat tasaisia. Metallipintaa hyödyntämällä voidaan luoda upeita efektejä printteihin. Voimme painaa jopa 10cm paksuille materiaaleille. Paksumpien materiaalien jälkikäsittelyt ja leikkaukset hoidettava näihin soveltuvilla leikkureilla. 

Painatus lasiin | Plusprint.fi

Painatus lasiin

Painatukset erilaisiin tasaisiin lasipintoihin ovat myös mahdollisia. Lasiin voidaan luoda upeita efektejä mm. tulostamalla lasin takapintaan printti, joka näkyy ulospäin. 

Painatukset oveen | Plusprint.fi

Painatukset muihin pintoihin

Painamme lähes mihin tahansa tasaisiin pintoihin. Pinnan on oltava puhdas, jotta painoväri ottaa kiinni. Olemme painaneet muun muassa oviin, pöytiin, seinälevyihin. Hintaan kuuluu erikoisprinteissä aina myös tarvittaessa suojalakkaus, joka suojaa printtiä kulumiselta.