Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Käyntikortit, esitteet ja julisteet

Oli sitten kyse käyntikortista, esitteestä tai julisteesta viestii tyylikäs painotuote asiakkaalle yrityksesi arvoista ja ammattitaidosta. Panostaminen näihin tuotteisiin kannattaa, sillä asiakkaaseen voi luoda vain yhden ensivaikutelman. Pyydä rohkeasti apua materiaalivalinnoissa ja tarvittaessa autamme sinua myös suunnittelemaan unelmiesi painotuotteen alusta loppuun.

Käyntikortit

Käyntikortteja yrityksellesi. Kymmeniä eri vaihtoehtoja, joilla saadaan tehtyä juuri sinulle sopivat ja yrityksesi arvoja viestivät käyntikortit. Nopeat toimitukset ja lukuisilla erilaisilla jälkikäsittelyillä saat lisättyä luksusta omiin kortteihisi.

Esitteet ja flyerit

Tuo yrityksen parhaat puolet esille laadukkailla esitteillä ja tuotekatalogeilla. Painotuotteen pitää tukea sen sisältöä muodollaan sekä paperi- että jälkikäsittelyvalinnoillaan, joten kysy vinkkejä asiantuntijoiltamme. Runsaasti erilaisia vaihtoehtoja!

Julisteet

Plusprintistä saat niin pienet kuin suuretkin julisteet nopealla toimituksella. Laadukas julistepaperi takaa tyylikkään lopputuloksen. Meiltä myös julisteet valotauluihin. Myös pienet erät edulliseen hintaan!

Säänkestävät julisteet

Säänkestävät julisteet sopivat ulkokäyttöön esimerkiksi A-ständeihin tai mainostauluihin. Huippulaadukas tulostusjälki ja kestävä materiaali takaavat toivotun lopputuloksen julisteellesi. Meiltä saat myös pienet erät.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous