Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Kirjapaino & lehden painatus

Asiakaslehdillä ja muilla julkaisuilla viestitään tehokkaasti sekä rakennetaan brändiä. Lehtien painatusta teemme sekä digipainatuksena että offsetina. Näin ollen saat muutaman kymmenen lehden erät edullisesti siinä missä suuret kymmenien tuhansien lehtien tilauksetkin. Olemme tuottaneet asiakkaillemme tuhansia asiakaslehtiä ja tavoitteemme on aina vahvistaa asiakasyrityksemme brändiä painotuotteen avulla. Tämä tarkoittaa, että autamme ja opastamme lehden suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa, jotta lopputuloksesta tulee jopa parempi kuin asiakkaamme on odottanut.

Lehdet

Tyylikäs asiakaslehti toimii sekä viestinnän tukena että luo laatumielikuvaa yrityksestä. Lehti on henkilökohtainen viestinnän väline, jota arvostetaan asiakkaiden keskuudessa. Meiltä saat myös pienet erät ja tarvittaessa postitamme lehdet puolestasi.

Katalogit

Laadukas ja selkeä katalogi toimii myynnin tukena ja tuo yrityksesi tuotetarjonnan esille perinteisellä ja tyylikkäällä tavalla. Myös pienet erät ja postituspalvelu hoituvat.

Kirjat

Joskus on aika lyödä yrityksen historia kansien väliin ja teettää kirja. Meiltä saat pienemmätkin erät ja tietysti laadukkaalla painojäljellä. Mahdollisuus myös erilaisiin erikoisefekteihin.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous