Banderollit, liput ja mainoslakanat saat Plusprintistä ja materiaalivaihtoehtoja riittää. Laadukkaiden kankaiden avulla saat maksimoitua näkyvyytesi. Myös muovisia vaihtoehtoja esimerkiksi laitamainoksiin. Kysy asiantuntijoiltamme vaihtoehtoja juuri sinun tarpeeseesi ja suunnitellaan yhdessä toimiva ja kestävä mainoskangas.

Banderollit | Plusprint.fi

Decotex mainoskangas

Suuret mainoskankaat ovat moneen paikkaan erinomainen näkyvyyselementti. Decotex on säänkestävä ja soveltuu hyvin sisä- sekä ulkokäyttöön. Palosuojattu materiaali varmistaa myös turvallisuustekijät. Decotex soveltuu loistavasti esimerkiksi erilaisiin kehyksiin mainosmateriaaliksi.

Banderolli yritykselle | Plusprint.fi

Tuulikangas eli reikävinyyli

Tuulikangas eli reikävinyyli on erinomainen ja edullinen materiaali rakennustelineisiin, mainostauluihin, julkisivuihin tai vaikkapa urheilukentän laidalle. Säänkestävä ja tuulta läpäisevä materiaali, jossa vahvat purjerenkaat. Kysy myös asennuspalvelua!

PVC banderollit | Plusprint.fi

PVC muovibanderollit

Vahvat PVC-banderollit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi seinään kiinnitettäväksi. Umpinainen rakenne ei läpäise tuulta, mutta materiaaliin on helppo työstää yksityiskohtaistakin kuvaa. Käytetään muun muassa rakennustyömailla, urheilutapahtumissa yms. Asennukseen sisältyy aina myös purjerenkaat.

Salkoliput ja mainosliput

Salkoliput omalla logolla nopealla toimituksella. Pienetkin erät onnistuvat edullisesti digipainettuna lippukankaalle ja suuremmat erät voidaan valmistaa huippukestävälle materiaalille silkkipainettuna.

Tutustu lipun valintaohjeisiin tästä!