Taulut omista kuvista erilaisille materiaaleille. Upeita vaihtoehtoja, joiden avulla toimitilojen, kodin tai julkisten tilojen brändäys käy käden käänteessä.

Meiltä saat viralliset ja hyväksytyt kiinnitystarvikkeet, jotka on testattu toimiviksi. 

Canvaspintainen taulu | Plusprint.fi

Canvaspintainen taulu

Kestosuosikki canvaspintainen taulu on kehyksetön huippulaadukas sisustustuote. Taitetut reunat ja vahvistettu takaosa tekevät tästä tuotteesta huippulaadukkaan.

Taulu vanerille | Plusprint.fi

Vaneritaulu

Vanerille painettu taulu, jossa puun pinta elävoittää kuvaa. Normaalit vanerin paksuudet ovat 4 ja 9mm. Kysy myös superpaksuja vaneritauluja!

Sisustustaulu kapalevy | Plusprint.fi

Kapataulu

Kapa-materiaali on sileäpintainen ja kevyt. Se on helppo asentaa, mutta asennettaessa pitää olla varovainen, sillä pinta ei kestä kovia iskuja. Kapatauluja käytetään laajasti sisätilojen somisteena. 

Sisustustaulu alumiinilevy | Plusprint.fi

Alumiinitaulu

Kestävälle alumiinikomposiittilevylle valmistetut taulut sopivat hyvin julkisten tilojen somistukseen, sillä käyttöikä tällä materiaalilla on todella pitkä. 

Akustiikkataulu | Plusprint.fi

Akustiikkataulu

Akustiikkataulut ovat sisustuksessa sekä käytännöllinen että kaunis yksityiskohta. Upea suomalainen Vaimee-akustiikkalevy tekee kunniaa kuvallesi ja huippulaadukas laitteistomme huolehtii lopusta.