Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Mainoskyltit ja banderollit

Kun haluat näkyä isosti, ota yhteys Plusprintiin. Meiltä saat huippulaadukkaat ratkaisut, joiden avulla yrityksesi erottuu edukseen. Mainoskyltit, taulut ja mainoskankaat saat helposti ja edullisesti Plusprintistä.

LED Valokaappi

Upeat LED-profiilit, joita voi käyttää kaksipuoleisena tai yksipuoleisena. Voidaan asentaa seinään tai voivat seisoa jalkojen avulla lattialla. Korkeampi 245cm profiili on monikäyttöinen, sillä sen voi koota joko 200cm tai 245cm korkuisena käyttökohteen mukaan. Seiniä voi myös liittää toisiinsa yksinkertaisten muovikiinnikkeiden avulla.

Saatavilla olevat koot:
100x245cm
100x200cm

Huom. tuotteeseen saa lisävarusteena myös ladattavan akun, joka valaisee yhdellä latauksella yhden päivän.

Mainoskyltit

Plusprintistä saat isot ja pienet kyltit paikkaan kuin paikkaan. Näyttävillä ja kestävillä suurkuvilla yrityksesi erottuu edukseen. Oli kyseeessä sitten seinäkyltti, tienvarsikyltti tai opastekyltti, me autamme sinua suunnittelusta toteutukseen. Materiaalivaihtoehtoja on runsaasti, joten kannattaakin kysyä vinkkejä asiantuntijoiltamme.

Mainoskankaat

Banderollit, beachflagit, liput ja mainoslakanat saat Plusprintistä ja materiaalivaihtoehtoja riittää. Laadukkaiden kankaiden avulla saat maksimoitua näkyvyytesi. Myös muovisia vaihtoehtoja esimerkiksi laitamainoksiin. Kuvan kangas on kooltaan 6000x3000mm.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous