Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Messu- ja tapahtumaratkaisut

Plusprintistä saat messuille ja erilaisiin tapahtumiin kaikki tarvitsemasi näkyvyyselementit. Toimitamme näkyvyysmateriaaleja useille festivaaleille, yleisötapahtumiin ja messuosastoille nopeallakin aikataululla. Hoidamme projektit aina alusta loppuun ja osoitamme jokaiseen tapahtumaprojektiin yhteyshenkilön, joka vastaa tarvittaessa myös näkyvyystuotteiden asennuksista ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaneiden kanssa. Kun olet lähdössä messuille, kysy tarjous avaimet käteen -paketista meiltä!

Messupöydät

Meiltä saat laadukkaat messupöydät, jotka kestävät vuodesta toiseen. Printeillä tiski tai pöytä saadaan kustomoitua upeaksi markkinointivälineeksi. Valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla messuosastostasi saadaan rakennettua juuri halutun kaltainen.

Messuseinät

Plusprintistä saat upeat messuseinät, joiden avulla osastosi erottuu taatusti edukseen. Tyylikkäillä printeillä viimeistelty seinä kestää hyvin kovaakin käyttöä. Paljon erilaisia koko- ja materiaalivaihtoehtoja.

Roll-upit

Monia erilaisia vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Kaikissa roll-upeissamme yhdistyy laadukas painojälki ja tarkkaan valittu mekanismi. Roll-upeissa nimittäin on eroja, joten kannattaa kysyä apua asiantuntijoiltamme!

Tutustu tarkemmin >>

Kuvaseinät ja mainoskankaat

Mainoskyltit, -kankaat ja -muovit messuille ja muihin tapahtumiin saat nopealla toimituksella Plusprintistä. Vaihtoehtoja on runsaasti ja autamme sinua aina suunnittelussa, jotta paikkaan kuin paikkaan löydetään juuri oikeanlainen näkyvyyselementti. 

Tutustu tarkemmin >>

Tapahtumarannekkeet

Erilaiset rannekkeet festareille ja muihin yleisötapahtumiin saat edullisesti Plusprintistä. Muovirannekkeet ja paperirannekkeet ovat kustannustehokas ratkaisu ja tuotteisiin saa upean neliväripainatuksen.

Kuponkivihot ja pääsyliput

Kupongit ja pääsyliput tapahtumiisi saat edullisesti Plusprintistä. Kustannustehokkaat kupongit saat blokkiliimauksella, repäisynauhalla tai irtonaisina.

Tapahtumapassit

Tapahtumapassit ja henkilökortit tapahtumiisi edullisesti ja laadukkailla materiaaleilla. Passeja saatavilla sekä säänkestävänä että sisäkäyttöön soveltuvina. Myös kaulanauhat ja kotelot saatavilla edullisesti.

Messukassit

Messuilla on jos jonkinlaista jaettavaa ja omat tuotteet onkin syytä pakata näyttävään tuotekassiin, jonka avulla yrityksesi näkyy messukäytävillä päivästä toiseen. Meiltä saat messuille kangaskassit sekä paperikassit.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous