Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Messupöydät

Meiltä saat laadukkaat Expolincin messupöydät, jotka kestävät vuodesta toiseen - jokaisella tuotteella on elinikäinen takuu. Printeillä tiski tai pöytä saadaan kustomoitua upeaksi markkinointivälineeksi. Valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla messuosastostasi saadaan rakennettua juuri halutun kaltainen kokonaisuus. Kokoon taitettavat pöydät toimivat myös kuljetuslaatikkona muun muassa messuseinille, joten saat kuljetettua koko kaluston henkilöautolla.

Plusprint Counter Pro messupöytä

Plusprint Counter Pro on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen vaihtoehto, kun puhutaan laadukkaasta messupöydästä. Plusprintin Counter Pro on helppo laittaa kasaan, sillä tiski tarvitsee vain avata ja kietaista printti paikalleen. Täysin työkaluvapaa asennus. PVC-vuota, jossa äärimmäisen laadukas tulostusjälki. Sisältää kuljetuslaukun!

Saatavilla olevat koot (korkeus x leveys x syvyys):
925 x 910 x 480mm
Paino: 7 kg

Kannen ja pohjan väri: pyökki
Huom. sisältää välihyllyn!

Plusprint Gear messupöytä

Plusprintin Gear messupöytä taitetaan kasaan ja tiski on saman tien käyttövalmis. Printit valmistetaan laadukkaille levyille, joiden vaihtaminen uusiin on edullista ja helppoa. Sisältää kuljetuslaukun!

Saatavilla olevat koot (korkeus x leveys x syvyys):
920 x 830 x 450mm
Paino: 13 kg

Kannen väri valittavissa: valkoinen tai pyökki
Huom. sisältää välihyllyn!

Plusprint Counter pop-up messupöytä

Counter Pop-up nimensä mukaisesti poksautetaan auki ja asetetaan kansi, välihyllyt sekä printtivuota paikalleen. Tyylikäs muotoilu, joka kulkee laadukkaassa kuljetuskassissa vaikka ympäri maailmaa.

Saatavilla olevat koot: (korkeus x leveys x syvyys)
958 x 985 x 400mm
Paino: 14 kg

985 x 1290 x 465mm
Paino: 19,6 kg

Pöytälevy: pyökki
huom. välihyllyt sisältyvät hintaan!

Plusprint Formulate messupöytä

Formulate on uusi, huippukätevä messupöytä, jonka kasaaminen vie vain hetken. Pöydässä on magneetit, joiden avulla voit rakentaa vaikka pidemmänkin tiskin vain muutamassa minuutissa yhdistämällä pöytiä. Kangasprintti pujotetaan kehikon ympärille. Sisältää kuljetuskassin!

Saatavilla olevat koot: (korkeus x leveys x syvyys)
1015 x 800 x 600mm

Pöytälevy: musta
huom. välihylly saatavilla lisäosana!

 

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous