Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Telineet ja pop-upit

Plusprintistä saat esitetelineet, mainostornit ja pop-upit, joilla teet vaikutuksen messukävijöihin. Laatu, upea printti ja käytön helppous tekevät Plusprintin mallistosta erinomaisen vaihtoehdon!

Katumyyjät

Plusprintistä saat katumyyjät ja mainostaulut, jotka kestävät kovaakin käyttöä. Laadukas rakenne takaa pitkän käyttöiän ja tyylikkäät printit viimeistelvät kokonaisuuden. Saatavilla runsaasti eri kokoja ja malleja!

Pop-upit

Pop-upit ovat huippukätevä markkinointiväline. Yksinkertainen taitettava pahvinen pop-up on kevyt ja sen pystyttää muutamassa sekunnissa. Laadukas printti kestää pitkään ja tuotetta voit säilyttää todella pienessä tilassa.

Kuvaseinät

Tyylikkäät kuvaseinät toimivat yksityiskohtina messuosastolla tai voit vaikka halutessasi teettää suuren kuvausseinän tapahtumaasi. Saatavilla on huippulaadukkaita alumiinijalustoja sekä kampanjakäyttöön tarkoitettuja jalustoja. Koko ja malli on päätettävissä lähes vapaasti!

Tuotedisplayt ja esitetelineet

Messuilla tuotteet on esiteltävä tyylikkäästi ja yrityksen brändiä kunnioittavasti. Plusprintistä saat esitetelineet ja tuotedisplayt. Tarvittaessa suunnittelemme yhteistyökumppaniemme avulla monimutkaisetkin displayt, joilla teet messuosastostasi todellisen vetonaulan!

Kustomoidut tuotteet

Tarvitsetko messuille esimerkiksi onnenpyörää? Lähetä ideasi meille niin kerromme kuinka se kannattaa toteuttaa!

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous