Plusprintistä saat messuille ja erilaisiin tapahtumiin kaikki tarvitsemasi näkyvyyselementit. Toimitamme näkyvyysmateriaaleja useille festivaaleille, yleisötapahtumiin ja messuosastoille nopeallakin aikataululla. Hoidamme projektit aina alusta loppuun ja osoitamme jokaiseen tapahtumaprojektiin yhteyshenkilön, joka vastaa tarvittaessa myös näkyvyystuotteiden asennuksista ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaneiden kanssa. Kun olet lähdössä messuille, kysy tarjous avaimet käteen -paketista meiltä!

Messumatto | Plusprint.fi

Messu- ja logomatot

Messumatot ja logomatot eri käyttökohteisiin. Saatavilla perineteistä kuramattoa sekä täysin brändättävää messumattoa.

Tutustu tarkemmin

Messukassit

Lahjakassi on kätevä tapa saada jaettua tuotteita esimerkiksi messuilla tai muissa tapahtumissa. Saatavilla kangaskassia, paperikassia sekä kierrätysmateriaalista valmistettua kassia. Tyylikkäät ja personoidut kassit toimivat myös käytännöllisenä ja pitkäikäisenä yrityslahjana.

Tutustu tarkemmin
Messuseinä | Plusprint.fi

Kuvaus- ja taustaseinät

Plusprintistä saat upeat messuseinät, joiden avulla osastosi erottuu taatusti edukseen. Tyylikkäillä printeillä viimeistelty seinä kestää hyvin kovaakin käyttöä. Paljon erilaisia koko- ja materiaalivaihtoehtoja.

Tutustu tarkemmin
Messuosasto yritykselle | Plusprint.fi

Messupöydät

Meiltä saat laadukkaat messupöydät, jotka kestävät vuodesta toiseen. Printeillä tiski tai pöytä saadaan kustomoitua upeaksi markkinointivälineeksi. Valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla messuosastostasi saadaan rakennettua juuri halutun kaltainen.

Tutustu tarkemmin

Kuponkivihot ja pääsyliput

Kupongit ja pääsyliput tapahtumiisi saat edullisesti Plusprintistä. Kustannustehokkaat kupongit saat blokkiliimauksella, repäisynauhalla tai irtonaisina.

Tutustu tarkemmin

A-telineet eli katumyyjät

Plusprintistä saat laadukkaat Windmasterin A-telineet, jotka on suunniteltu Suomen ilmastoon. Kova tuuli ja paukkupakkanen eivät haittaa näitä laatutelineitä, jotka pysyvät pystyssä kovemmassakin myräkässä. 

Tutustu tarkemmin

Henkilökortit ja tapahtumapassit

Kätevien ja kestävien muovisten henkilökorttien ansioista työntekijäsi erottuvat edukseen. Tapahtumapassit saat edullisesti ja nopealla toimituksella. Saatavilla myös korttien pidikkeet ja avainnauhat.

Tutustu tarkemmin