Messupöydät sopivat messukävijän lisäksi myyjille, jotka haluavat rakentaa ständin esimerkiksi kauppakeskukseen tms. Messupöydissä tärkeintä on helppokäyttöisyys ja kestävyys. Olemmekin koonneet valikoimiimme hinta-laatusuhteeltaan Suomen parhaat pöydät. 

Printeillä tiski tai pöytä saadaan kustomoitua upeaksi markkinointivälineeksi. Valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla messuosastostasi saadaan rakennettua juuri halutun kaltainen kokonaisuus. Kokoon taitettavat pöydät toimivat myös kuljetuslaatikkona muun muassa messuseinille, joten saat kuljetettua koko kaluston henkilöautolla.

Messupöytä yritykselle | Plusprint.fi

Plusprint Counter Pro messupöytä

Plusprint Counter Pro on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen vaihtoehto, kun puhutaan laadukkaasta messupöydästä. Plusprintin Counter Pro on helppo laittaa kasaan, sillä tiski tarvitsee vain avata ja kietaista printti paikalleen. Täysin työkaluvapaa asennus. PVC-vuota, jossa äärimmäisen laadukas tulostusjälki. Sisältää kuljetuslaukun!

Saatavilla olevat koot (korkeus x leveys x syvyys):
925 x 910 x 480mm
Paino: 7 kg

Kannen ja pohjan väri: pyökki
Huom. sisältää välihyllyn!

Plusprint deluxe messupöytä | Plusprint.fi

Plusprint Deluxe messupöytä

Plusprintin Deluxe messupöytä on rakenteeltaan markkinoiden paras. Jykevä paksu alumiinirunko takaa pöydälle pitkä käyttöiän eikä runkoa saa taivutettua vaikka yrittäisi. Tämä pöytä on tehty kovaan käyttöön ja tarkoitettu nille, joile kelpaa vain paras. Printti tehdään laadukkaalle kankaalle, jonka asennus on helppoa. Mukaan tulee kuljetuskassi.

Saatavilla olevat koot (korkeus x leveys x syvyys):
1015 x 1018 x 545
Paino: 11 kg

Kannen väri valkoinen
Huom. sisältää välihyllyn, jonka väri musta

Messupöytä yritykselle | Plusprint.fi

Plusprint Counter pop-up messupöytä

Counter Pop-up nimensä mukaisesti poksautetaan auki ja asetetaan kansi, välihyllyt sekä printtivuota paikalleen. Tyylikäs muotoilu, joka kulkee laadukkaassa kuljetuskassissa vaikka ympäri maailmaa.

Saatavilla olevat koot: (korkeus x leveys x syvyys)
958 x 985 x 400mm
Paino: 14 kg

985 x 1290 x 465mm
Paino: 19,6 kg

Pöytälevy: pyökki
huom. välihyllyt sisältyvät hintaan!

Messupöytä Formulate | Plusprint.fi

Plusprint Formulate messupöytä

Formulate on uusi, huippukätevä messupöytä, jonka kasaaminen vie vain hetken. Pöydässä on magneetit, joiden avulla voit rakentaa vaikka pidemmänkin tiskin vain muutamassa minuutissa yhdistämällä pöytiä. Kangasprintti pujotetaan kehikon ympärille. Sisältää kuljetuskassin!

Saatavilla olevat koot: (korkeus x leveys x syvyys)
1015 x 800 x 600mm

Pöytälevy: musta
huom. välihylly saatavilla lisäosana!

Pystypöytä messuille | Plusprint.fi

Pystypöytä Oval Counter

Huippulaadukas pöystypöytä, johon pingotetaan laadukas kangasprintti. Alumiinirakenne on tukeva ja kevyt. Pöytä on todella helppo purkaa ja kasata ja pöytä soveltuu vaikka päivittäiseen käyttöön, koska helposti rikkoontuvia osia, kuten saranoita tms. ei ole. 

Pöytälevyn väri: musta

Koko: korkeus 1015mm x leveys 595mm x syvyys 395mm
Paino: 8,5 kg